TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Magdalena Graafs känslosamma hyllning till avlidna sonen Isak

19 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Magdalena Graaf & sonen Isak
Sju år har gått sedan Magdalena Graafs son Isak somnade in. I ett känslosamt inlägg på Instagram hyllar hon nu sonen.
”Jag känner en sådan värme och lycka i hjärtat”, skriver hon.
Annons
Magdalena Graafs tunga sjukdomsbesked: ”Riktigt allvarlig och trist”Brand logo
Magdalena Graafs tunga sjukdomsbesked: ”Riktigt allvarlig och trist”

Sju år har gått sedan Magdalena Graaf tvingades gå igenom en sorg ingen någonsin ska behöva gå igenom. Endast 19 år gammal gick hennes son Isak Graaf bort i en fallolycka och på bloggen berättade Magdalena om den tunga sorgen:

”Min älskade son Isak har lämnat oss alldeles för tidigt. Jag älskar honom så mycket att jag hade dött i hans ställe. Han omkom i en tragisk olycka i måndags kväll.”

Magdalenas egna ord om dagen då hon fick höra att Isak hade gått bort

Det var i augusti 2014 som Magdalena nåddes av det smärtsamma beskedet. I tv-programmet Systrarna Graaf har hon tidigare berättat om den hemska morgonen som förändrade hennes liv för alltid.

– Det knackade på dörren. Det var den där knacken som man inte önskar någon förälder på jorden, den här sjuka knacken som inte går att beskriva, det går inte att förklara. Det hålet, det hålrummet. Den där rädslan när man fattar någonstans… när man ser… när man ser de här bistra ansiktena på människorna som stod utanför, att någonting är fel, berättade hon då innan hon fortsatte:

Annons

– Jag vet ju fortfarande inte än idag vad som hände, om han snubblade, om han satt på balkongräcket, om han föll, om han hoppade… vad som egentligen hände. Men mitt mammahjärta säger att det inte var planerat eller meningen att han skulle dö.

I samband med sexårsdagen skrev Magdalena också ett känslosamt inlägg på Instagram om den svåra dagen då hon tvingades ta farväl av sin älskade son.

”Idag är det sex år sedan jag kysste dig i pannan och bäddade ner dig i kall jord. Ingen ska behöva begrava sitt barn. Vi skänker dig en extra tanke idag. Du vackra pojke bland molnen. Du vackra pojke som dansar med stjärnorna”, skrev hon då.

Magdalenas känslosamma hyllning till sonen Isak

Men trots den stora sorgen ser hon tillbaka på tiden som hon fick med Isak som väldigt fin, och häromdagen var det några vänner som påminde henne om allt kul de gjort tillsammans. På Instagram skriver hon om lyckan och tacksamheten:

Annons

”En sån där perfekt morgon! Kaffe och plötsligt plingar telefonen till, och albumet fylls av bilder på min Isak som vänner hittat...Bästa presenten man kan få. Jag känner en sådan värme och lycka i hjärtat just nu. TACK.”

Och i kommentarsfältet är det flera som skickar hjärtan och minns tillbaka på fina Isak.

”Underbara fina Isak”, skriver bland annat Magnus Hedman.

Annons