TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sigrid Bernson bryter tystnaden – profilens efterlängtade comeback

12 jan, 2022 
Sigrid Bernson
Let's dance-profilen Sigrid Bernson är saknad av fansen.
Nu avslöjar hon sanningen bakom försvinnandet... och comebacken. Läs här!
Annons
Uppgift: Petra Mede tar över som programledare för Let’s danceBrand logo
Uppgift: Petra Mede tar över som programledare för Let’s dance

Sigrid Bernson, 33, är en stor favorit hos trogna Let's dance-tittare. Hon slog nämligen igenom i programmet där proffsdansare paras ihop med svenska kändiseliten för att dansa tiodans i direktsänd tv. Ja, vi snackar underhållning!

Men det var inte bara tittarnas hjärtan hon vann under sin medverkan i programmet. År 2019 dansade hon nämligen med artisten Robin Bengtsson, 31, och vann även hans hjärta.

Idag lever Sigrid och Robin lyckligt tillsammans. Ibland lever även Robins son William, 7, som han har tillsammans med exet Emma Hallbygård, 31, hos paret.

Sigrid Bernson nya besked om Let's dance: ”Tar en paus”

Sedan den, för Sigrid, livsomvälvande Let's dance-säsongen år 2019 har hon inte medverkat i programmet. Varken säsongen år 2020 eller förra årets dramafyllda säsong 2021.

Detta har såklart oroat hennes fans som efterfrågat ett svar på sociala medier. Sigrid är aktiv på plattformen Instagram och hade nyligen en så kallad frågestund där, varpå hon också fick frågan ”Är du färdig med programmet Let's dance?”.

Annons

Nej, tar en paus”, svarade Sigrid då.

Skönt med ett så rakt och ärligt svar tycker vi!

– Jag får se litegrann, jag har en dialog med dem varje år och så får vi se om det passar bättre nästa säsong eller inte, sade Sigrid inför förra säsongen.

Sanningen bakom Let's dance-Sigrid Bernsons försvinnande

Men det är inte bara Let's dance-karriären som får sig en paus. Sigrid har också tagit en paus från sociala medier.

Tillbaka efter lite välbehövlig paus från sociala medier. Hur har 2022 varit hittills för er?”, skriver Sigrid intill den nypublicerade bilden på Instagram där vi ser henne leendes och varmt påklädd i ett idylliskt vinterlandskap.

Oavsett vilket så håller vi med Sigrid. Det är viktigt att reflektera över sitt användande och sin skärmtid... och att ta en paus ibland är definitivt ett sunt sätt att göra det på!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons