Sigrid Bernson bryter tystnaden – profilens efterlängtade comeback

Sigrid Bernson

Let's dance-profilen Sigrid Bernson är saknad av fansen.
Nu avslöjar hon sanningen bakom försvinnandet... och comebacken. Läs här!
503 Service Unavailable

Sigrid Bernson, 33, är en stor favorit hos trogna Let's dance-tittare. Hon slog nämligen igenom i programmet där proffsdansare paras ihop med svenska kändiseliten för att dansa tiodans i direktsänd tv. Ja, vi snackar underhållning!

Men det var inte bara tittarnas hjärtan hon vann under sin medverkan i programmet. År 2019 dansade hon nämligen med artisten Robin Bengtsson, 31, och vann även hans hjärta.

Idag lever Sigrid och Robin lyckligt tillsammans. Ibland lever även Robins son William, 7, som han har tillsammans med exet Emma Hallbygård, 31, hos paret.

Tittarkritik mot upptäckten i TV4:s direktsändning: ”Så synd”

Sigrid Bernson nya besked om Let's dance: ”Tar en paus”

Sedan den, för Sigrid, livsomvälvande Let's dance-säsongen år 2019 har hon inte medverkat i programmet. Varken säsongen år 2020 eller förra årets dramafyllda säsong 2021.

Detta har såklart oroat hennes fans som efterfrågat ett svar på sociala medier. Sigrid är aktiv på plattformen Instagram och hade nyligen en så kallad frågestund där, varpå hon också fick frågan ”Är du färdig med programmet Let's dance?”.

Nej, tar en paus”, svarade Sigrid då.

Skönt med ett så rakt och ärligt svar tycker vi!

När vi pratat med profilen om en comeback till dansgolvet och tv-rutan förut har hon däremot uttryckt sig lite vagare.

– Jag får se litegrann, jag har en dialog med dem varje år och så får vi se om det passar bättre nästa säsong eller inte, sade Sigrid inför förra säsongen.

Jennys familjelycka med pojkvännen Anders: "Så lycklig”

Sanningen bakom Let's dance-Sigrid Bernsons försvinnande

Men det är inte bara Let's dance-karriären som får sig en paus. Sigrid har också tagit en paus från sociala medier.

Tillbaka efter lite välbehövlig paus från sociala medier. Hur har 2022 varit hittills för er?”, skriver Sigrid intill den nypublicerade bilden på Instagram där vi ser henne leendes och varmt påklädd i ett idylliskt vinterlandskap.

Kanske är bilden tagen i Trysils skidbackar där Sigrid Bernson tillbringade hennes 33:e födelsedag tillsammans med kärleken Robin Bengtsson och bonussonen Wille.

Oavsett vilket så håller vi med Sigrid. Det är viktigt att reflektera över sitt användande och sin skärmtid... och att ta en paus ibland är definitivt ett sunt sätt att göra det på!

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson om bröllopsplanerna med Sigrid Bernson

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons sorg – berättar om tiden ifrån Sigrid Bernson

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!