Sigrid Bernson bryter tystnaden efter långa pausen från Instagram

Sigrid Bernson

Foto: TT

Sigrid Bernson håller sig undan från offentligheten.
Efter en lång paus bryter Let's dance-profilen nu tystnaden.
– Jag vet att jag har varit jättedålig, säger Sigrid på Instagram story.

När Sigrid Bernson, 32, medverkade i Let's dance 2019 ändrades hennes liv ordentligt. Hon fann nämligen kärleken under inspelningarna i danspartnern Robin Bengtson, 30. Parets relation har sedan dess blomstrat och förra året köpte de en villa tillsammans som kommit att ta upp en stor del av deras tid.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sigrid Bernsons plötsliga paus – totala tystnaden

Under 2020 bestod stora delar av parets fokus på att just renovera villan samt tillbringa sin tid med Robins son William. Sigrid fattade även det oväntade beslutet att inte medverka i Let's dance förra våren, detta trots att hon varit en tittarfavorit under många års tid. Samma sak skedde i år, när TV4 hade avslöjat alla deltagare visade sig Sigrids namn inte finnas med på listan i år heller.

LÄS MER: Efter Sigrids tystnad – nu bryter Robin helt

När Hänt nådde TV4 kom de med en förklaring till varför Sigrid inte medverkade.

"Det varierar vilka dansare som medverkar från år till år, vi saknar Sigrid, hon är fantastisk", skrev kanalen i ett meddelande till Hänt.

Sigrid själv har däremot inte kommenterat det hela. Faktum är att Sigrids sociala medier ekat tomt under en längre tid. Hon har varken delat inlägg i flödet eller uppdaterat på Instagram story på många veckor.

Bryter tystnaden – första orden om försvinnandet

Men under tisdags eftermiddagen valde Sigrid plötsligt att bryta tystnaden. Plötsligt dök flera uppdateringar upp på Instagram story med texten ”jag lever”.

– Hallå på er, jag vet att jag har varit jättejättedålig på att uppdatera här på Instagram, säger hon och fortsätter:

– Jag vill då som vanligt säga att jag är inte försvunnen och jag är som vanligt på Bobbys hårsalong. Det är ju det enda jag delar nu för tiden, att jag går och klipper mig.

Det verkar alltså som att det inte finns någon särskild anledning till att det har varit så tyst från Sigrid Bernsons håll den senaste tiden.

– Jag delar någonting när jag känner för det, känner jag inte för att dela något så gör jag inte det, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Martin och Maria splittras i Nyhetsmorgon – Sorayas comeback

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöw om otroheten – berättar om ångesten