ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen bakom Kalle Zemans avhopp i Farmen 2022

18 jan, 2022 
Kalle Zeman i Farmen 2022
Kalle Zeman gjorde minst sagt starkt intryck i Farmen 2022.
Men från ingenstans valde han att lämna på grund av saknaden till barnen – men det visade sig inte vara hela anledningen.
– Jag tycker det var skittråkigt, säger han till Hänt.
Annons
Mystiskt försvinnande i Farmen: ”Tjuven fortfarande lös”Brand logo
Mystiskt försvinnande i Farmen: ”Tjuven fortfarande lös”

Farmen 2022 är i full gång och en som gjorde stort avtryck var Kalle Zeman som tog plats som storbonde. Men sedan hände det ingen trodde skulle hända, han lämnar gården och programmet från ingestans.

Anledningen var på grund av saknaden till barnen, något han dessutom uttryckte i avsnittet. Men i en intervju med Hänt berättar han nu att det inte bara var på grund av saknanden – en rad andra faktorer spelade även in.

Kalle Zeman om inspelningen: ”Var besviken och blev uttråkad”

Kalle Zeman förklarar för Hänt att han lämnade Farmen i första taget för att han saknaden till familjen.

– Jag kände väl... Att jag skulle vara borta en hel sommar kändes tråkigt och att jag skulle missa min dotters födelsedag. Det var första gången jag var iväg när jag hade barn, jag trodde jag skulle klara av det. Men det var tufft, säger Kalle Zeman.

Annons

Men även om barnen var en stor anledning till avhoppet så tyckte han inspelningen var tråkig.

– Jag tycker det var skittråkigt helt ärligt. Det var en tråkig inspelning om jag jämför med andra tv-inspelningar jag varit med om. Mina andra inspelningar har varit roligare, säger han och fortsätter:

– Jag var besviken och blev uttråkad. Nikotinsuget var på topp kan jag ju säga... Vi får inte röka eller snusa, jag var så trött de första tre dagarna för jag hade inte fått nikotin.

Kritiken mot de andra deltagarna: ”Folk var inte sig själva”

Kalle konstaterar att det inte heller kändes som de andra deltagarna var sig själva.

– Jag tyckte det var för tråkigt, folk var inte sig själva. Jag ville att det skulle bli drama, jag försökte trigga igång det hela tiden. Jag ville fortfarande att tittarna skulle få ha något roligt att titta på, jag menar ingen vill kolla på en fotbollsmatch där det blir 0-0, säger Kalle och fortsätter:

Annons

– När jag var storbonde så sa jag saker en storbonde kanske inte säger exempelvis för att det skulle hända lite saker, men sedan är jag så som person också.

Kalle Zeman
Kalle Zeman var med i Farmen 2022.

Orden om produktionen: ”Försökte få mig att tänka om”

Kalle berättar även att produktionen försökte få honom att tänka om, men han hade redan bestämt sig för att lämna.

– Produktionen är rätt schyssta. De försökte få mig att tänka om, men de var inte så på mig och sa ”att jag måste stanna”. De förstod mig, säger han och avslutar:

– Men de nämnde att jag behövdes, en sådan som jag som tar ordet och dominerar för att väcka känslor.

FOTO: TV4

Annons