LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Tittarnas kritik efter inslaget i Farmen – oroande upptäckten

17 jan, 2022 
Farmen 2022m
Ett inslag i Farmen 2022 har skapat reaktioner bland tittarna.
De tycker nämligen att det hela var väldigt olämpligt, vilket de nu uttrycker på programmets Facebook-sida.
”Är det verkligen hälsosamt?, skriver en.
Annons
Farmen-Niklas Johansson slår yxan i benet – Se dramatiken härBrand logo
Farmen-Niklas Johansson slår yxan i benet – Se dramatiken här

Årets säsong av Farmen har äntligen dragit igång, och tittarna är nu överlyckliga över att säsongen nu har börjat. Programmet har i vanlig ordning bjudit på dramatik från första avsnittet, där olyckan framme för Niklas Johansson.

Han skulle bara hugga lite ved men så slant han med yxan och skar sig rätt i smalbenet.

– Jävla skandal. Men det är ju med i historieböckerna att göra det första dagen i alla fall, har Niklas berättat för Hänt.

– Det var bara upp på båren, fick lite stygn och sedan var jag på benen igen. Jag var ju så peppad på att komma tillbaka. Det kändes ju som värdefulla timmar just då, när man precis lärde känna folket och så. Det var dålig tajming.

Spelreglerna har ändrats i Farmen 2022

Första veckan i programmet har nu passerat utöver olyckan fick deltagarna även chockeras av att nya spelregler presenterades. Storbönderna skulle inte bara välja ut en förstekämpe utan fyra stycken.

Annons

I söndagens avsnitt kom ännu en twist. Mitt i farmarnas midsommarfirande som var fyllt av snaps och glädje, kommer programledaren Anna Brolin och berättar att kämparna ska utföra sin tävling genast.

– Jag har tagit typ åtta snapsar, säger Alexander Segerström när han får reda på att han helt plötsligt ska tävla.

Tittarnas skarpa kritik efter händelsen

Tävlingen gick ut på att man skulle hänga i en stege – så länge som man orkade. Men att göra detta när man druckit tyckte flera tittare var dåligt och oschysst mot deltagarna.

”Synnerligen dåligt, är det verkligen hälsosamt att hänga där när man druckit snaps?”, skriver en på TV4:s Facebooksida.

FOTO: TV4
FOTO: TV4

”Det ska inte bjudas på alkohol och sen ska det tävlas, det är helt galet enligt mig. De skulle inte fått alkohol till festen, möjligen varsin öl!”, skriver en annan.

Annons