Sanningen om Farmen-Kalle Zemans namn – det heter han egentligen

Kalle Farmen 2022
Exklusivt

Kalle Zeman är en av deltagarna i Farmen 2022.
Men visste du att han egentligen heter något helt annat? Nu berättar han som sitt riktiga namn i en intervju med Hänt.
– Jag kallas för Kalle Zeman, jag heter inte så egentligen, säger han.
Farmen-Niklas Johansson slår yxan i benet – Se dramatiken här
Slå på ljud

Farmen 2022 är i full gång och säsongen har redan bjudit på tårar, skratt och pakter. Årets deltagare har Hänt listat tidigare, något du kan läsa om här.

En av deltagarna är Kalle Zeman som gjort stort avtryck. Men visste du att han egentligen inte heter Kalle? I en intervju med Hänt berättar han nu om varför han tackade ja till Farmen och sanningen om sitt namn.

Exklusivt
Camilla flyttar – bryter tystnaden om skilsmässoryktet

Därför tackade Kalle Zeman ja till Farmen 2022: ”Jagar kickar”

När Hänt når Kalle berättar tv-profilen att han blev frågad att vara med i Farmen. Tidigare har han bland annat medverkat i Robinson love edition och Temptation Island. I Robinson träffade han även sin kärlek Jennifer Egelryd.

– Alltså jag älskar att gå in i något där jag inte vet vad som kommer hända. Jag jagar kickar i mitt liv. Sedan var det samma castare till Farmen som det var när jag var med i Robinson, säger Kalle och fortsätter:

– Jag blev frågad, och efter det så pratade jag med min sambo och hon tyckte det lät kul och att det skulle vara roligt att se mig i den typen av program.

Kalle är med i Farmen 2022

Kalle är en av deltagarna i Farmen 2022.

FOTO: TV4

En faktor som var jobbig under inspelningen för tv-profilen var dock att han var allergisk mot hö. Detta visste Kalle sedan tidigare men inte att det var så allvarligt.

– Men jag var så allergisk, jag hade svårt att andas på kvällarna. På grund av djuren och hö, jag fick receptfri medicin innan för jag visste att jag var allergisk, men inte att det var på denna nivån, säger Kalle och tillägger:

– Det var jättejobbigt på kvällarna.

Kalle Zemans namn – heter egentligen något annat

Men visste du att han egentligen inte heter Kalle? I över 20 års tid har han dock kallats för just det namnet, och allting började på en fotbollsträning.

– Jag kallas för Kalle Zeman, jag heter inte så egentligen, det har bara varit så, det var min gamla fotbollstränare som döpte mig till Kalle, haha.

Vad heter du ”egentligen”?

– Karlaw Soran Karim. Karlaw blev Kalle, döpt av min fotbollstränare då. Sen är Zeman min pappas förnamn. Det går inte bra med ett komplicerat namn i detta samhälle tyvärr, men det har varit så sedan jag var 15 år, och är mycket enklare att säga.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon – TV4 bryter tystnaden

LÄS OCKSÅ: Julia Franzén återförenad med Bachelorette-deltagaren – efter uppbrottet

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN