Artisternas vägran i Allsång på Skansen – Sanna Nielsens markering

Sanna Nielsen

Tisdag betyder Allsång på Skansen!
Mitt under livesändningen gör Sanna Nielsen en riktig markering mot några av artisterna – efter deras vägran i programmet.
Därför vill inte Sanna att sonen Gibson ska synas offentligt
0:26

Efter reklamen: Därför vill inte Sanna att sonen Gibson ska synas offentligt

(0:26)

Slå på ljud

Ännu en ljuv sommarkväll fylld av allsång. I veckans Allsång på Skansen gästade artister som Sahara hotnights, Tone Sekelius, Linnea Henriksson och Casanovas.

Det bjöds dessutom på ett medley för att hylla Povel Ramel framfört av Helen Sjöholm, Sussie Eriksson, Linus Wahlgren och Per Andersson.

Sanna Nielsens avhopp i Allsång på Skansen

Precis som vanligt var det ingen mindre än Sanna Nielsen, 37, som ledde tittarna genom en kväll full av underhållning. Och för den som gillar Sanna gäller det att njuta lite extra av att se henne på allsång-scenen – det är nämligen hennes sista sommar. Ett chockbesked för såväl tittarna som för SVT.

För Hänt berättar Sanna att beslutet inte var lätt att ta.

– Det är ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna när hon berättade om anledningen bakom beslutet.

Vem som kommer ta över rodret efter den så omtyckta Sanna finns det ännu inga uppgifter om, men nog spekuleras det i kommentarsfälten allt. Det var många namn som dök upp, men ett som stack ut lite extra var Lasse Kronér, 59. Men vem det blir som tar över får tiden utvisa!

Artisternas vägran i Allsång på Skansen – Sanna Nielsens markering i direktsändning

Några som gjorde comeback på allsång-scenen var Sahara hotnights. Bandet tog en paus efter att ha spelat tillsammans i 20 år. Men efter den tio år långa pausen släppte de en låt i februari i år.

Men mitt under sändningen avslöjar Sanna något om senaste gången bandet stod på den berömda allsång-scenen. De vägrade nämligen att sjunga en allsång då.

– Hur känner ni att skillnaden är nu från att ni startade?, frågar Sanna i programmet varpå de svarar:

– Ja, vi är här för att sjunga allsång. Bara en sån sak.

– Jag vågade knappt fråga, för att senast ni var här så vägrade de sjunga allsång. Ni var så coola, konstaterar Sanna då.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN