ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Lasse Kronérs avslöjande om Allsång på Skansen – efter Sanna Nielsens avhopp

21 jun, 2022 
Lasse Kronér, Sanna Nielsen
Sanna Nielsen gör sin sista sommar som programledare för Allsång på Skansen.
Nu avslöjar Lasse Kronér för Hänt att han har fått frågan om han vill leda programmet.
Läs här för att veta vad han svarade!
Annons
Sanna Nielsen om att inte ha någon semester i sommar: "Tar mycket tid"Brand logo
Sanna Nielsen om att inte ha någon semester i sommar: "Tar mycket tid"

Sanna Nielsen, 37, har lett Allsång på skansen i snart sju års tid, men under måndagen kom chockbeskedet att hon hoppar av från uppdraget. Den kommande säsongen blir den sista Sanna leder innan hon lämnar över stafettpinnen.

”I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare. Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket”, skrev Sanna när hon avslöjade avhoppet på Instagram.

Lasse Kronér om att ta över som Allsång på Skansen-programledare

Vem som tar över som Sannas ersättare har SVT ännu inte velat gå ut med, men svenska folket har sagt sitt. På SVT:s Instagram-konto har det regnat in kommentarer om att tittarna gärna hade sett Lasse Kronér, 59, ta över rollen.

Annons

När Hänt når Lasse berättar han om sina tankar kring svenska folkets önskan. Dessutom avslöjar han att han faktiskt har fått frågan men då har tackat nej.

– Wow, vad ska man säga. Jag har tackat nej för en gång för många år sedan då jag kände att "ska jag stå med Göteborgska och sjunga Stockholm i mitt hjärta?" Nej. Det är fruktansvärt roligt att folk skulle vilja det och att folk gillar det man gör såklart. Det är hedrande, säger Lasse till Hänt.

Det handlade inte bara om att Lasse är en riktig göteborgare utan fanns även andra anledningar till beslutet om att tacka nej.

– Det var så mycket på den tiden. Jag jobbade så mycket så det gick inte att få in mer i kalendern. Ibland blir det för mycket liksom, säger han.

Annons

Har du någonsin ångrat att du tackade nej?

Nej absolut inte. Jag har ju fått göra tusen andra saker som jag har velat göra. För varje sak man tackar nej till så är det ju något annat man väljer. Så fungerar det ju.

Lasse om relationen till Sanna Nielsen

Om frågan däremot skulle komma i nutid vet inte Lasse helt säkert hur han skulle resonera.

– För det första är det en fråga jag inte kommer ta i media utan med arbetsgivaren. Men jag har ingen aning hur jag skulle reagera på det samtalet, jag tror dock att jag är helt ointressant då jag är för gammal antagligen i deras ögon.

Sanna och Lasse har spenderat många timmar ihop i turnébussar landet runt. För Hänt berättar nu Lasse om att Sanna fick honom att börja kolla på programmet.

– När Sanna tog över så tittade jag eftersom att jag känner Sanna. Vi har turnerat ihop så då kände jag att jag ville titta. Men jag är inte så bra på att titta på tv under sommaren. Men jag har absolut sett Sanna och jag tycker hon är jätteduktig. Jag tycker väldigt mycket om henne, säger Lasse.

Foto: TT

Annons