LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Chockvändningen: Sanna Nielsen tillbaka i Allsång på Skansen

26 aug, 2022 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen har tackat för sig i Allsång på Skansen och ska nu lämna över uppdraget till en ersättare.
Men nu kommer chockbeskedet.
Sanna är tillbaka på Allsångsscenen.
Annons
Sanna Nielsen om att ha sonen Gibson med på jobbet: "Familjeäventyr"Brand logo
Sanna Nielsen om att ha sonen Gibson med på jobbet: "Familjeäventyr"

Sommaren börjar lida mot sitt slut och så även Allsång på Skansen som nu sänt sitt sista avsnitt för säsongen. Och nog var det med lite extra sorg som säsongsavslutningen gick av stapeln just i år.

Den så folkkära Sanna Nielsen, 37, tackade för sig i ett fullspäckat avsnitt som bjöd på allsång, show och en hel drös med gästartister. Det var en tacksam Sanna som tackade publiken och tittarna för hennes sju år som allsångsledare.

I hennes kommentarsfält på Instagram trillade det in fina hälsningar och tacksamhet in.

WOW. All kärlek till dig och tack för allt du gett oss framför rutan under dessa sju år på Skansen finaste Sanna” skriver en följare.

Du är fantastisk! Vilken kväll, vilka år! Tack för ALLT”, fyller en annan på.

Men nu plötsligt kommer en blixtförändring.

Sanna blev mamma förra året: ”Vi är ett jättefint team”

I oktober förra året blev Sanna och hennes stora kärlek Joakim Ramsell föräldrar åt sitt första barn – Gibson. Men så hemskt mycket tid hemma efter förlossningen blev det inte – en månad senare gav hon och sambon sig ut på turné. Och sommaren har ju som känt spenderats på Skansen.

Annons

I en tidigare intervju med Amelia berättade Sanna om hur tillökningen påverkat relationen mellan henne och Joakim.

– Än har det bara gått några månader. Under den här tiden har vi försökt hitta sätt att få vardagen att funka. Vi är ett jättefint team, jag och pappa. Nu är vi en familj på riktigt, tycker jag. Det är fantastiskt och jättemysigt att vi har skapat en familj tillsammans.

Nu är Sanna tillbaka på Allsångsscenen – dagar efter säsongsavslutningen

Men nu – bara dagar efter sommarens sista Allsång på Skansen – är Sanna tillbaka på den stora scenen. Något hon visar upp på sin Instagram.

Tillbaka på bästa scenen! Idag spelade vi in synkar till allsångskrönikan som ni får se framöver!”, skriver hon under en bild där hon poserar på Allsångsscenen.

Och även här jublar följarna över den fantastiska nyheten om allsångskrönikan, men uttrycker också sin saknad över att hon inte kommer leda programmet nästkommande sommar.

Oj så roligt det ska bli!”, skriver en följare.

Kommer sakna dig som programledare på Allsång på Skansen!

Längtar efter att få se den!

Att saknaden kommer att vara stor efter Sanna nästa sommar råder det inga tvivel om. Men vem vi istället får se som allsångsledare får vi helt enkelt se framöver.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons