TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Sanna Nielsen och Joakims firande – dagar innan Allsången

09 aug, 2022 
Sanna Nielsen och Joakim
Sanna Nielsen verkar upp över öronen kär i sin Joakim Ramsell.
Nu delar hon med sig av några bilder från deras privata firande i helgen.
”Älskade”, skriver hon på Instagram.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som personBrand logo
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

I oktober förra året blev Allsång på Skansen-profilen Sanna Nielsen mamma till sitt första barn, sonen Gibson. Men Sanna stannade inte hemma länge med den lille bebisen, utan en månad efter förlossningen gav sig hon och sambon Joakim Ramsell ut på turné.

Under sommaren är Sanna återigen på Allsång-scenen och levererar som vanligt. Men så fort hon går av scenen handlar det mesta om lilla Gibson, vilket hon bland annat berättat om för Amelia.

– Att bli mamma är en sådan storm av kärlek. Det är en vilja att Gibson ska må bra, men också ett ansvar. Att behöva lära sig hans behov. Jag googlar allt. Det finns ju ingen manual när man kommer hem från förlossningen. Hur tar man hand om en bebis? När vi kom hem ställde vi bilbarnstolen på bordet. ”Han sover nu. Vi låter väl honom sova, så får vi se vad som händer när han vaknar?” ”Varför skriker han nu? Jaha, han har ätit men har kanske ont i magen?”

Annons

Sanna Nielsen om relationen med Joakim – efter sonens födsel

I samma intervju svarade hon på frågan hur hennes och Joakims relation påverkats, sedan sonen kom till världen.

– Än har det bara gått några månader. Under den här tiden har vi försökt hitta sätt att få vardagen att funka. Vi är ett jättefint team, jag och pappa. Nu är vi en familj på riktigt, tycker jag. Det är fantastiskt och jättemysigt att vi har skapat en familj tillsammans.

Sanna Nielsen lämnar Allsången

Sanna har tidigare meddelat att hon ska sluta som programledare för Allsång på Skansen. I en intervju med Hänt har hon berättat om det tuffa beslutet.

– Det är ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna till Hänt.

Annons

Sanna och Joakims lycka – firandet innan Allsången

Men än så länge är Sanna kvar på Allsång-scenen, åtminstone några avsnitt till. Dagen innan tisdagens allsångs-program la Sanna ut att hon och kärleken firade något hemma: Joakim fyllde nämligen år!

Till ett par bilder på bubbelglas och rosor skriver Sanna:

”Kom hem till hjärtat som fyller år idag”

”Grattis älskade Jocke!"

Sanna Nielsens Instagram-bild
Sanna Nielsens Instagram-bild

Foto: Karin Törnblom / TT/ Patrik Österberg / TT

Annons