LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför hemlighöll Ciara bebisens kön för Måns – anledningen bakom

09 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Ciara Zelmerlöw har en vit tröja, Måns Zelmerlöw har en marinblå skjorta.
Vilken dag som helst kommer Måns och Ciara Zelmerlöws andra gemensamma barn till världen. Nu avslöjar Ciara att hon hemlighöll barnets kön för Måns – här är anledningen bakom.
Annons
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked SingerBrand logo
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Måns Zelmerlöw, 35, och Ciara Zelmerlöw, 34, bor i Storbritannien med deras gemensamma barn Albert, 4, och sonen Archie, 8, som Ciara har från ett tidigare förhållande.

Och snart växer familjen ytterligare för det är inte långt kvar tills parets kan välkomna sitt andra gemensamma barn till världen, något som Ciara avslöjade på sin Instagram.

Bara dagar kvar tills vi får träffa dig nya lilla person!”, skriver hon.

Dagar innan förlossningen – Ciara avslöjar barnets namn

Paret har tidigare berättat att de har haft problem att välja ett namn till den kommande familjemedlemmen då de vill att namnet ska funka både på svenska och engelska.

Paret har passat på att njuta av sommaren och den sista tiden innan bebisen kommer i Skåne. På Ciaras Instagram får man följa hur de badat, avnjuta god mat med fantastisk utsikt. Och nyligen avslöjade Ciara att de nu har kommit fram till vad bebisen ska heta.

Även om jag tror att vi har kommit fram till ett namn så skulle jag verkligen älska några fler förslag,” skriver hon under bilden från dagen och fortsätter:

Annons

Några unisexnamn, som funkar både på svenska och engelska (det är tydligen en grej?) unikt, inte alltför traditionellt och som har en sentimental gest till min judiska mormor? Nej men seriöst, några unika förslag?

Ciara hemlighöll bebisens kön för Måns – anledningen bakom

Under en frågestund på Ciaras Instagram var det en följare som frågade om de vet vad det är för kön på bebisen, varpå Ciara svarar:

”Det gör vi! Vi har vetat det ett litet tag. Faktiskt, jag fick reda på det innan Måns och var tvungen att hålla det hemligt ett par veckor. Jag visste att han skulle ge sig tillslut”, skriver hon.

Ciara hemlighöll alltså om det blir en flicka eller en pojke långt innan Måns, som inte verkar velat ta reda på könet till en början, fick veta. Spännande!

Som tur är det inte långt kvar tills vi får veta Archie och Albert får en lillasyster eller en lillebror.

FOTO: TV4, Pontus Orre/Aftonbladet

Annons