Sanna Lundell om verkliga relationen till Ulf Lundell

Ulf & Sanna Lundell

Ulf Lundell och dottern Sanna Lundell har inte en helt okomplicerad relation.
I podcasten Inte din morsa berättar Sanna sin sida av det hela.
– Det är absurt att han ens menar att vi är en familj, säger hon.
Slå på ljud

Det var i början av sommaren som den stora nyheten om att författaren och musikern Ulf Lundell träffat kärleken på nytt i 33 år yngre Ninna Prage kom ut. På grund av den stora åldersskillnaden fick den nya relationen stor medial uppmärksamhet och någon som också kommenterade det hela var dottern Sanna Lundell.

I sin podcast Inte din morsa, som Sanna driver tillsammans med vännen Ann Söderlund, tog hon nämligen upp sin pappas nya relation samtidigt som hon spekulerade i varför man väljer att skaffa en yngre eller äldre partner. Hon berättade också att det inte är första gången som hennes pappa har en relation med en yngre kvinna.

– Men det är klart att det är lite roligt och smaskigt att han då har träffat en kvinna som är betydligt yngre än honom själv, men det är ingen nyhet i vårt liv, sa hon bland annat i podcasten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ulf Lundells ilska efter dotterns ord om hans relation med Ninna

Men att Sanna diskuterade sin pappas relation var något som inte var särskilt populärt hos musikern. Efter att podcast-avsnittet släpptes kontaktade han sin dotter och gjorde det tydligt att han inte uppskattade hennes ord.

– Det som hände efter vår senaste podd var att min pappa reagerade kraftfullt. Han skrev ett mejl till mig, där han ondgjorde sig över att jag uttalade mig om hans relation, berättar Sanna i podcasten och fortsätter:

– Han ville inte att jag på något sätt ska uttala mig eller tycka någonting om hans relationer och framförallt inte offentligt. Han menar att det jag gjorde i vår podd var kärringskvalleri.

SORG Ellinor separerad från dottern efter förlossningen

Sanna Lundell om verkliga relationen till Ulf Lundell

Vidare i podden berättar Sanna Lundell att hon genom åren har fått många frågor gällande sin relation till sin pappa men att hon av olika skäl valt att inte prata så mycket om den. Nu väljer Sanna dock att berätta hur det ligger till.

– Det är absurt att han ens menar att vi är en familj kan jag känna angående min pappa. Han existerar inte i mitt liv. Han har inte träffat Fox. Han har träffat mina pojkar en gång var ungefär. Han vet inte ens vad Fox heter tror jag. Han vet inte hur gamla de är. Han har ingenting i mitt liv att göra egentligen, säger Sanna Lundell och fortsätter:

– Och ändå så tycker han att det känns lämpligt att skicka iväg ett sånt här mejl.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om semestern efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Mikaela Lauréns nya bild på dottern Nikita väcker reaktioner

FOTO: TT

SENASTE NYTT!