LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sami Nikulas sorg över dottern Pims sjukdomsbesked: ”Jag lider med henne”

19 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Sami Nikula
Sami Nikula blev känd efter sin medverkan i Familjen annorlunda. På senaste har familjen tampats av sjukdom, speciellt dottern Pim. Nu berättar Sami om dotterns långtids sjukdom.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikolaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

Familjen Annorlunda blev en stor tittarsuccé när vi fick följa i bland annat familjen Nikulas vardag i Hallstahammar. Sami Nikula, 49, är pappa till nio barn och tillsammans med ex-hustrun Matilda Nikula, 38, har han sju barn.

Efter skilsmässan från ex-frun Matilda har Sami hittat kärleken på nytt i den 15 år yngre flickvännen Nataliie Bonnevier, 34. Och i slutet på förra året förlovade paret sig, så roligt!

Men den senaste tiden har inte varit lätt, familjen har nämligen tampats med en hel del sjukdom sedan årsskiftet.

Dottern Pims långtids sjukdom

För Hänt berättar Sami att i stort sett hela familjen fick corona och att några av dem har haft eftersläpning symtom.

– Efter att man börjar friskna till, men jag, Nataliie, och två av döttrarna Pim och Sia fick jättekonstiga syntom som bara fortsatt vecka efter vecka. Ont i magen, kramper i magen, taskigt balanssinne och ett flås som en 85-åring, och det här höll i sig så vi började undra varför det fortsatte. Tillslut höll jag på att bli tokig så jag läst runt lite och insåg att det var jättemånga som har samma problem. Och i och med min utmattning så vet jag ju inte vad som är vad, så i dubbelbemärkelse har det varit riktigt tufft, berättar Sami.

Annons

Som tur är både Nataliie och dottern Sia uppe på fötterna igen, men Pims symtom hänger sig kvar.

– Hon har varit lång tidssjuk nu och det misstänks vara post-covid. Det har tagit prov och gjort undersökningar, men de kommer liksom inte fram till vad som är problemet. Men hon bär på alla symtom för post-covid så vi förhåller oss till det. Hon har haft det riktigt tufft, men det börjar bli bättre. Jag lider med henne verkligen, säger Sami.

Samis relation till fästmön Nataliie

Paret har snart varit tillsammans i ett år och Sami säger att den första tiden inte har varit lätt.

– Det är så lustigt, jag och Nataliie har pratat om det här med relationen och att vi har försökt umgås, varvat med sjukdom och allt sånt så vi sa det att “jävlar vilken dålig start vi fick”. Först tiden när man går på rosa moln, det enda vi har gjort är att tampas med sjukdom, utmattningssyndrom och barnen, säger Sami till Hänt.

Trots sjukdom och utmatting tycker ändå Sami att relationen till Nataliie är bättre än någonsin.

– Känslorna finns ju där och dem är till och med starkare, jag vet inte om det beror på det här men vi har en fantastisk relation och man märker att det stärker givetvis.

Nu håller vi tummarna att alla barnen, Sami och Nataliie håller sig friska!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons