AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sami Nikula har förlovat sig med flickvännen Natalie Bonnevier

28 dec, 2021 
SAMI NIKULA
Familjen annorlunda-Sami Nikula har hittat kärleken i Natalie Bonnevier och nu har de tagit nästa steg i relationen – nämligen att förlova sig! Men det är inte vilka ringar som helst, nu berättar Sami om beslutet.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Sami Nikula, 49, känd för svenska folket efter sin medverkan tv-programmet Familjen annorlunda 2017. Efter det blev en av Sveriges favoritpappor och på det viset har det fortsatt!

Trots att det varit några tuffa år för Sami de senaste åren har han fortsatt inspirera andra pappor runtom i vårt avlånga land.

Sami är ju nämligen pappa till totalt nio barn. Sju av dem har han tillsammans med ex-hustrun Matilda Nikula, 38, som också var med i tv-programmet. Idag bor alla barnen hemma hos Sami, förutom sonen Frasse som bor med sin mamma på Gotland.

Samis tuffa tid efter skilsmässan från Matilda

Skilsmässan från Matilda blev en tuff historia för Sami som blev ensamstående med nästan alla barnen.

”Livet rullar på i en ny tappning. En stor förändring har skett och om denna förändring är bra eller dålig kan bara framtiden utvisa. Kämpar på med en tuff vardag som många ensamstående kan relatera till. Rutiner och mål är otroligt viktiga just nu, inte minst för barnen. Visioner som fanns för (snart) tre år sen är som bortblåsta och nya har tagit form. Skilsmässan har verkligen fått mig inse en sak , nämligen att jag har fått växa som människa och framförallt som förälder. Att ensam rodda livet är fan tufft men lärorikt. Skulle inte byta ut denna erfarenhet mot något här i världen!”, skrev Sami på Instagram under den tuffa tiden.

Annons

Men i år vände allt – när han träffade sin flickvän Natalie Bonnevier, 34. Natalie och Sami bor bara 50 meter ifrån varandra och deras liv ser ganska lika ut med tanke på att de båda har barn. Två av deras barn går även i samma klass och umgås gärna med varandra privat.

Sami Nikula och Natalie Bonneviers annorlunda förlovning

Efter att Sami och Natalie gick ut med sin relation offentligt har de gått från klarhet till klarhet och nu har de även tagit nästa steg i relationen och förlovat sig!

På Instagram berättar paret nu om det minst sagt annorlunda frieret och inte minst de unika ringarna. Det är nämligen inga ringar av diamanter som gäller, paret valde att rista in sina ringar i form av tatueringar!

För Hänt berättar Sami mer om frieriet och att det var han som tog initiativet!

”Ja, det var jag som friade. Kändes som ett naturligt steg i relationen och hon svarade cirka två sekunder senare. Idén om att tatuera in ringar har jag haft länge och kände att det skulle passa bra nu.”, skriver han och fortsätter:

”Kontaktade min vän Jonas som har en tatueringsstudio och han var med på noterna. Vi blev jättenöjda med resultatet!”

Stort grattis till förlovningen önskar vi på Hänt!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons