Därför bor inte Familjen annorlunda-Sami och 15 år yngre flickvännen ihop

Sami Nikula

Sami Nikula blev känd efter sin medverkan i Familjen annorlunda.
I en intervju med Hänt berättar han nu varför han och nya flickvännen Nataliie inte bor ihop.
Läs här!
0:38

Efter reklamen: Filip Dikmens kamp i Let’s Dance: ”Kan inte hålla tillbaka”

(0:38)

Sami Nikula, 49, medverkade i Familjen annorlunda i flera säsonger med sin stora familj. Totalt har han nio barn – de flesta tillsammans med ex-hustrun Matilda Nikula, 38.

Idag bor nästan alla barnen med pappa Sami i Hallstahammar, förutom den yngsta sonen Frasse, som bor med mamma Matilda på Gotland.

TV4:s stora tabbe avslöjad – Mattias berättar

Relationen till 15 år yngre flickvännen – orden om förlovningen

Efter skilsmässan från ex-frun Matilda har Sami hittat kärleken på nytt i den 15 år yngre flickvännen Nataliie Bonnevier, 34.

Paret har känt varandra i tre år då deras döttrar går i samma klass.

– Vi har så mycket gemensamt och vi kan prata om allt mellan himmel och jord, har Sami Nikula tidigare berättat om sin nya relation.

Sami förklarar att han hade tankar kring den stora ålderskillnaden innan de blev ett par, men att han inte tänker på det numera.

”Absolut inget jag hakar upp mig på numera men hade lite funderingar ett tag. Massor med små barn, tillsammans med en yngre kvinna och på väg in i 50 träsket. Det och träningen håller mig ung. Det sistnämnda håller ölmagen och chipstuttarna borta i alla fall”, skriver han på Instagram.

I slutet på förra året förlovade sig paret. Men några vanliga ringar skaffade de inte, istället så tatuerade Sami och Nataliie in en varsin ring.

”Ja, det var jag som friade. Kändes som ett naturligt steg i relationen och hon svarade cirka två sekunder senare. Idén om att tatuera in ringar har jag haft länge och kände att det skulle passa bra nu”, berättade han för Hänt om frieriet.

Här är de vinnande rekryterna i Elitstyrkans hemligheter 2022: ”Vi är inte färdiga än antar jag”

Se klippet här!

Därför bor inte Familjen annorlunda-Sami och flickvännen ihop

Trots att paret är förlovade så är de särbos. För Hänt berättar Sami om anledningen till varför han inte bor tillsammans med fästmön Nataliie.

– Det var faktiskt jag som har styrt det här och jag bestämde ganska tidigt att det inte blir tal om att flytta ihop på en överskådlig framtid, säger Sami till Hänt och fortsätter.

– Och det har med barnen att göra naturligtvis, det är ganska många barn och det ska synkas och det ska gå ihop med vardagen. Vi har nöjt oss som det är och det funkar.

Som tur bor paret bara 50 meter ifrån varandra!

FOTO TV4, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!