Så ser Jenny Strömstedt på kvinnor som flirtar med maken Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt, Jenny Strömstedt

Jenny och Niklas Strömstedt har varit gifta i över tio år och det märks att de är bekväma i varandras sällskap. Nu avslöjar Jenny detaljer om hur hon reagerar när Niklas får kvinnor som flirtar med honom.
– Be my guest, säger hon i podden Vardagsfilosofiska rummet.

Jennny Strömstedt, 48, och Niklas Strömstedt, 62, träffades för 14 år sedan. Då stötte de på varandra på gatan, som de båda nyligen flyttat in på. Efter det kom ett fik i närheten att bli deras mötesplats då de sprang in i varandra där hela tiden.

Då bytte de nummer och sedan dess har de hållit ihop. Efter tre år ihop valde de att ta nästa steg i relationen och flytta ihop och kort därefter ringde bröllopsklockorna för paret.

Under förra våren, när corona slog till i Sverige, valde Niklas att isolera sig ute på landstället i Stockholms skärgård. Splittringen var nödvändig då Jenny träffade så många personer på jobbet och Niklas var orolig över att hon skulle ta med sig smittan hem.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är relationen mellan Jenny och bonusdottern Maja

Sedan fem år tillbaka har Jenny och Niklas ett eget tv-program ihop, nämligen Tillsammans med Strömstedts. I programmet åker de land och rike runt för att träffa andra kända par och lära sig mer om deras relationer.

Som vanligt blev även årets säsong en fartfylld sådan och när det stod klart att det var slut så var den stora frågan som många tittare ställde sig: Blir det en till säsong? Till tittarnas stora lättnad kunde då TV4 meddela att de inte behöver vara oroliga.

TYSTNAD Därför försvann Annika Jankell helt

Idag bor Jenny och Niklas i deras gemensamma lägenhet på Södermalm i Stockholm. De flesta av barnen har hunnit flytta hemifrån men ibland samlas de fortfarande alla tillsammans. Niklas har dottern Maja Strömstedt från ett tidigare förhållande med Agneta Sjödin. Maja fyllde nyligen år och då passade Jenny på att berätta mer om hur relationen till bonusdottern är.

Jennys avslöjande hur hon ser på kvinnor som flirtar

Relationen mellan Jenny och Niklas är det inte heller något fel på, nu avslöjar Jenny nämligen detaljer om hur hon reagerar när kvinnor flirtar med Niklas. Det är när hon gästar podden Vardagsfilosofiska rummet som hon berättar hur hon ser på saken.

– Ni måste förstå var jag befinner mig i livet liksom, om det kommer nån kvinna och vi är på nåt kalas och det glittrar till lite när hon tittar på min man. Och han sträcker på sig och känner sig lite härlig, be my guest, åh va fint och majsigt, så, säger Jenny och fortsätter:

– Men sen såklart nån klängig och förförelse-aktig är ju en annan sak, förklarar hon.

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt säljer sitt torp – se bilderna och priset här

LÄS OCKSÅ: Niklas Strömstedt om åldersskillnaden på 14 år med Jenny Strömstedt

FOTO: TV4