Så lever Nadja Holm efter vinsten i Idol 2020 – namnbytet och ny singel

Nadja Holm
Exklusivt

Nadja Holm är förra årets vinnare av Idol.
Sedan vinsten har det varit full fart för artisten.
Hon har flyttat till Stockholm, skrivit låtar och bytt namn.
Spana in hela intervjun med Nadja här!
Slå på ljud

Nadja Kasanesh Holm, 23, vann Idol 2020. Sedan hennes vinst har hon blivit signad av Universal Music och skrivit låtar.

Hänt har snackat med artisten!

Idol-vinnaren Nadja Holm aktuell med nya singeln The Chase

Det har snart gått ett år sedan Nadja ställde upp i Idol 2020 och vann hela tävlingen. När Hänt når Nadja berättar hon att hon ska släppa sin första egna singel. Hon berättar även vad hon har gjort sedan vinsten.

– Jag har jobbat, jobbat och jobbat i studion hårt. Och det har varit en lång och lärorik process att träffa nya människor och förklara vem man är och sen sitta och jobba med dem. Nu är jag äntligen i skedet att jag ska få släppa min första debutsingel, vilket jag är så tacksam och exalterad över.

PÅ TV Så går Idol 2021 till

Nadja Holm om namnbytet – numera Nadja Kasanesh

Något mer oväntat är att Nadja har valt att byta ut sitt efternamn, Holm, mot sitt mellannamn, Kasanesh.

– Det är den första singeln någonsin som jag släpper under namnet Nadja Kasanesh som är mitt nya artistnamn. Och tidigare har jag släppt Used to me men den var kopplad till Idol så den hade släppts oavsett om jag var med i bilden eller inte. Så det här känns väldigt speciellt att det är min egna lilla bebis som jag har skrivit och varit med från början till slut.

Nadja Holm om kärlekslivet och romansryktet med Herman Silow

Efter vinsten har Nadja flyttat från Norrbotten till Stockholm, hon bor tillsammans med en annan Idol-deltagare från förra året nämligen Maya Arctaedius. För Hänt berättar Nadja att hon träffade många av sina nuvarande bästa vänner under Idol-resan.

Det som jag främst tar med mig från Idol är människorna som jag fick träffa. För vi var verkligen en jättebra grupp och jag har flyttat till Stockholm nu och många av mina nära vänner är från den gruppen och jag är så otroligt tacksam över det. För att flytta till en ny stad, från att ha växt upp i en litet stad, så betyder det väldigt mycket att ha personer man kan lita på omkring sig.

Nadja berättar att hon har god kontakt med flera stycken från musiktävlingen och när hon får frågan om romansrykten mellan henne och Herman Silow säger hon att de inte har hörts sedan början av året. Hon dementerar även att de skulle ha haft en flört under programmet.

– Herman och jag är bara vänner. Jag pratade med honom i början av året men nu var det ett tag sedan. Men det är inga hard feelings alls.

Nadja berättar att hon inte träffar någon annan heller.

– Nej jag träffar ingen, jag fokuserar på mitt jobb.

LÄS OCKSÅ: Samir Badran och Julia Sundquist har köpt lägenhet i Stockholm

LÄS OCKSÅ: Sylvia Oti Kingsford om att lämna Idol 2021 – nu rasar TV4-tittarna

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!