ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Boris Lennerhovs hemlighetsfulla familjeliv med frun Rose-Marie

23 apr, 2021 
Boris och frun Rose-Marie
Boris Lennerhov var vd för Gekås Ullared i flera års tid. Nu berättar han om hur coronapandemin påverkade varuhuset och kärleken till familjelivet med frun Rose-Marie.
– Det var som en fullkomlig chock när pandemin kom, säger han.
Annons
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationenBrand logo
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationen

Boris Lennerhov, 65, var vd för Gekås Ullared under flera års tid. Under sin tid som vd blev han dessutom en populär och väldigt omtyckt tv-profil i serien Ullared.

Förutom att se Boris i tv-rutan fick även tittarna följa medarbetarna Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren som även de jobbar kvar på varuhuset. Idag bor Boris tillsammans med sin fru Rose-Marie Lennerhov och visst befinner han sig kvar på Gekås, dock inte som vd längre.

I en intervju med Hänt avslöjar han nu varför han behövde bli vd igen och om livet med frun Rose-Marie.

Boris Lennerhovs avhopp som vd – tvingades komma tillbaka

Boris berättar att han var tvungen att kliva in som vd igen då läget var akut och att det var flera parter som inte var överens på varuhuset.

Hur menar du med att du var tvungen att komma tillbaka?

– Nej men det var ju så att det fungerade inte. Och läget var lite akut. Så lämnade den som efterträtt mig, då vi inte riktigt var överens. Då sa de ”nu får du faktiskt ställa upp här”. Det var inte min riktiga önskan men jag gjorde det för personalens skull. Jag kände att jag har ju varit vd och att det har gått bra tidigare.

Annons

– Egentligen var det så att jag slutade som vd årsskiftet 2014-2015. Jag tyckte det räckte efter en så lång tid. Jag ville åka till Mallorca och umgås med familjen, jag ville känna att jag kunde göra det jag ville.

Så lever Boris idag tillsammans med frun Rose-Marie

Idag är Boris styrelseordförande i bolaget och trivs med det, i början av 2021 tog nämligen Patrik Levin över som vd. Boris känner nu att han fått mer tid att umgås med familjen och frun Rose-Marie, både familjeliv och jobbet går som på räls men när coronapandemin slog till var det som en fullkomlig chock, beskriver Boris.

– Det var som en fullkomlig chock när pandemin kom, vi har inte varit med om några motgångar på Ullared. Det här var det sämsta tänkbara för oss.

Boris har två barn och umgås en hel del med dem på fritiden tillsammans med Rose-Marie, nu som styrelseordförande har han mer tid till familjen.

Annons

Hur är det med familjelivet, känns som du är ganska hemlighetsfull kring det?

– Jo men det funkar på bra, Rose-Marie har fullt upp med alla barnbarn och sina egna äldre föräldrar. Barnbarn kommer pö om pö, säger Boris och skrattar.

– Ja vi har fem stycken barnbarn nu som är från ett halvår upp till åtta år. Om det blir några fler känner jag inte till nu iallafall, avslutar Boris.

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet // Patrik Österberg/TT

Annons