Så lever Älskar, älskar inte-Isabella idag efter uppbrottet från André

Isabella Gunnarsson Fröstrup och dåvarande pojkvännen André.

Älskar, älskar inte är succéprogrammet som år 2022 är tillbaka med en ny spännande säsong.
Men hur har det gått för paren som var med i första säsongen?
– I dagsläget mår jag okej, 2021 var ett väldigt turbulent år, säger Isabella Gunnarsson Fröstrup i en intervju med Nyheter24.
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Slå på ljud

Första säsongen av realityprogrammet Älskar, älskar inte tog Sverige med storm under coronapandemin.

Vi fick följa ett antal svenskar som hittat kärleken utomlands, men vars partner valt att flytta till Sverige för kärlekens skull.

Ett par, vars förhållande verkligen grep tag i tittarna, var göteborgstjejen Isabella Gunnarsson Fröstrup, 28, och dåvarande pojkvännen André, som träffades i Brasilien något år tidigare.

Isabella och Andrés förhållande – efter Älskar, älskar inte

Redan under programmets gång blev tittarna oroliga för att relationen inte skulle överleva.

Vid programmets slut, när kamerorna hade slocknat, framgick det dock att Isabella och André fortfarande var ett par. Det hela kulminerade dock i ett tufft uppbrott i slutet på april samma år, efter det att Isabella fått ett privat meddelande från en kvinna på Instagram.

Det privata meddelandet innehöll en lista med punkter som belyser hur ett destruktivt förhållande ser ut. Isabella kände igen sig i samtliga punkter och beslöt sig därför att avsluta relationen med André.

– Ganska jobbigt att se tillbaka på i och med att jag fick svart och vitt på hur illa han behandlade mig. Det såg jag först jag tittade på programmet, sade Isabella i en intervju med Hänt två månader efter uppbrottet.

Så lever Älskar, älskar inte-Isabella idag efter uppbrottet

Efter att Isabella öppenhjärtligt delat med sig av erfarenheten via hennes sociala medier stöttades hon av engagerade följare. Men hur lever Isabella idag? Har hon hunnit smälta det som hände förra året?

– I dagsläget mår jag okej, 2021 var ett väldigt turbulent år. Det är blandade känslor kring min tv-medverkan, en del av mig känner sig stolt som vågade vara så sårbar. En annan del av mig ifrågasätter verkligen mitt omdöme, säger hon i en ny intervju med Nyheter24.

– Jag försöker vara snäll och förlåtande mot mig själv. Har en stark tro om att allt som händer, händer av en anledning. Just nu arbetar jag heltid och försöker att ta hand om mig själv, fortsätter hon.

Isabella har tidigare berättat för Hänt att hon började träffa någon ny efter uppbrottet. Huruvida hon fortfarande träffar den personen vet vi inte, men vi hoppas i alla fall att hon fortsätter att prioritera den egna hälsan.

LÄS OCKSÅ: Amelia Adamos två barn har vuxit upp – det gör Filip och Alexander idag

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar - efter intervjun med Mariette i Nyhetsmorgon

FOTO: discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN