Isabella Gunnarssons nya kärleksbesked efter uppbrottet med André från Älskar, älskar inte

Älskar älskar inte Isabella och André
Exklusivt

Isabella Gunnarsson Fröstrup medverkade i Älskar, älskar inte.
I serien följde vi henne och numera ex-pojkvännen André som kommer från Brasilien. I en intervju med Hänt kommer Isabella nu med ett nytt kärleksbesked efter uppbrottet.
– Jag dejtar en person gör jag, säger hon.

Reality-programmet Älskar, älskar inte tog hela Sverige med storm. Där fick svenska folket följa flera par om hur det är att ha ett långt distansförhållande. Det var nämligen åtta svenskar som hittat kärleken men över hela världen. Hur skulle de klara distansen?

Isabella Gunnarsson Fröstrup, 27, från Göteborg medverkade i serien tillsammans med numera ex-pojkvännen André. De fann varandra i Brasilien och vi fick följa paret i serien. Men kort efter programmet gick Isabella ut på sociala medier och berättade att de två gjort slut.

Så gick det sen för paren i Älskar, älskar inte – barnbeskedet efter programmet

Isabella om varför det tog slut med André efter programmet

Isabella och André träffades under en resa och blev blixtförälskade. Men det fanns en hake – att de bor på varsin sida av världen. När de två medverkade i Älskar, Älskar inte så kom André på besök hos Isabella hemma i Sverige.

Flera tittare påpekade under programmet att deras relation inte såg särskilt hälsosam ut. Nu berättar Isabella om relationen och kommer med ett nytt kärleksbesked för Hänt.

Programmet var tufft att se tillbaka på för Isabella i och med att hon inte mådde bra i relationen.

– Ganska jobbigt att se tillbaka på i och med att jag fick svart och vitt på hur illa han behandlade mig. Det såg jag först jag tittade på programmet. Jag reflekterande över det under tidens gång, men det blev så tydligt när jag fick se det utifrån. Tacksam att jag fick se mig själv och relationen från ett annat perspektiv, inte jättekul att kolla på programmet måste jag säga, säger Isabella.

Det var efter ett meddelande på Instagram där en person skickat en lista på varningstecken i en relation som Isabella insåg att hon inte levt i ett sunt förhållande.

– Det tog ett tag innan jag ”aha” och poletten trillade ner. Just det här med att man förnekar den ena personens sanning och hur han aldrig kunde ha fel.

Isabellas kärleksbesked två månader efter uppbrottet från André

Isabella har nu börjat dejta igen och berättar väldigt roliga nyheter för Hänt – nämligen att hon dejtar en person, Isabella vill dock inte gå in på vem det är än.

– Jag dejtar en person gör jag. Vi får se, säger Isabella.

Killen bor i en annan stad, vilket Isabella skämtar om. Just att hon alltid råkar träffa kärleken på distans.

Vill du berätta vem det är?

– Nej men jag håller det nog lite för mig själv. Vi bor inte i samma stad det är lite knepigt, men det är såklart man ska hamna i sådan situation igen, är det inte samma land så är det inte samma stad, avslutar Isabella och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om vänskapen med Elin Härkönen – så lärde de känna varandra

LÄS OCKSÅ: Sigrids ord till Benjamin efter detaljen i sommarpratet

FOTO: Kanal 5

Senaste nytt