Älskar, älskar inte- Isabella om relationen till André idag

Älskar, älskar inte Isabella och exet André
Exklusivt

Isabella Gunnarsson Fröstrup från serien Älskar, älskar inte gjorde slut med sin pojkvän André efter programmet.
Hon blev illa behandlad och beslöt sig för att bryta upp. Men vad har de för relation idag två månader efter uppbrottet? Nu berätta Isabella hur läget ligger till för Hänt.

Älskar, älskar inte är serien som gjorde succé hemma i tv-sofforna. Programmet har hyllats och i maj kom även beskedet att serien får en till säsong. Vem vet kanske vi får se nya par som tampas med den långa distansen. För det är just det tittarna får följa – olika svenskar som träffat kärleken på andra sidan jorden.

En av de som medverkade i första säsongen var Isabella Gunnarsson Fröstrup från Göteborg. Hon fann kärleken i numera ex-pojkvännen André från Brasilien. Men efter programmet valde Isabella att göra slut med André efter att ha kommit till insikt att relationen inte var sund. I en intervju med Hänt berättar Isabella nu om relationen till André idag – två månader efter uppbrottet.

Därför medverkade Isabella i Älskar, älskar inte: ”Spontant av mig”

Isabella hade egentligen inga planer på att vara med i tv eller i ett reality-program, hon berättar att hon spontant tackade ja när hon fick förfrågan.

– Jag såg det som en rolig grej, egentligen tänkte jag inte så mycket. Det var väldigt spontant av mig. Jag visste ingenting, jag hade ingen information om kanal eller när det skulle sändas. Spontant enbart, säger Isabella.

Att spela in tv var inte heller något som Isabella var van vid.

– Det var inte som jag trodde att det skulle vara, det är väldigt mycket jobb bakom. När man kollar på tv så ser det ut att vara lite arbete, men är väldigt tufft. Det känns som man gått i terapi för att man sitter och pratar så mycket om sig själv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Isabella om relationen till André idag – två månader efter uppbrottet

Isabella blottade sin relation för hela Sverige, något hon tycker kan kännas jobbigt idag då relationen inte var sund. Under programmets gång fick hon flera meddelanden från tittare som påpekade att relationen inte kändes hållbar, vilket Isabella även känt själv men det var inte förens efter programmet hon kom till insikt att göra slut.

– Ganska jobbigt att se tillbaka på i och med att jag fick svart och vitt på hur illa han behandlade mig. Det såg jag först jag tittade på programmet. Jag reflekterande över det under tidens gång, men det blev så tydligt när jag fick se det utifrån. Tacksam att jag fick se mig själv och relationen från ett annat perspektiv, inte jättekul att kolla på programmet måste jag säga, säger Isabella.

Nu har dessutom Isabella börjat dejta en ny kille.

– Jag dejtar en person gör jag. Vi får se.

När Hänt frågar om hon och André har kontakt idag blir svaret tydligt.

– Vi har ingen kontakt överhuvudtaget. Han har försökt kontakta mig, men det finns ingen anledning för mig att ha kontakt, avslutar Isabella.

LÄS OCKSÅ: Christina Lindberg om att inte medverka i Lotta på Liseberg

LÄS OCKSÅ: Därför firar inte Oliver Ingrosso midsommar med familjen

FOTO: Kanal 5

Senaste nytt