LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Spelet bakom Masked singer – deltagarna har ingen talan: ”Gick i fällan”

10 maj, 2024 
Ledtrådarna i Masked singer är omöjliga för många personer – och inte ens juryn kan lista ut dem ibland.
Nu berättar deltagarna för Hänt vem som egentligen skriver dessa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Nu börjar det verkligen bli spännande i Masked singer 2024. Hittills har vi fått se kändisar som Thomas Ravelli, 64, Ewa Roos, 74, Markus Aujalay, 53, och Jessica Almenäs, 48, ta av sig sina masker.

Något som alla deltagare har gemensamt är att det är ganska knepiga och komplicerade ledtrådar. Ska man gissa rätt ska man antingen vara väldigt skarp eller ha ett öra för att kunna lyssna vad det är som faktiskt hintas om i ledtråden.

Bland panel-medlemmarna kan man konstatera att klart bäst på detta är Pernilla Wahlgren, 56, och den sämsta är nog Felix Herngren, 57, eller Nour El Refai, 36.

Så skrivs ledtrådarna egentligen

Men något som många kanske undrar är hur, när och vem som egentligen skriver dessa krångliga och komplicerade ledtrådar.

När Hänt når Jessica Almenäs berättar hon hur det egentligen går till.

– Jag tror ju att de försöker få in tittarna och panelen på andra spår med ledtrådarna. Till exempel när jag satt med i panelen hittade ju jag ingenting som pekade på Therese Alshammar och jag känner ju henne så där borde jag ju ha kunnat ta det. Men då försökte de ju verkligen peka allt emot att det skulle vara en modell, säger hon till Hänt och fortsätter:

Annons

– Och jag gick i den fällan. Det är väl så de jobbar så att det inte skulle bli för lätt.

Sanningen om ledtrådarna – deltagarna har ingen talan

Vem är det som skriver ledtrådarna?

– Alltså de sköter det själva men man gör ju en jättestor intervju där de frågar om precis allt i ens liv i princip. Sedan får man veta vilka ledtrådar som kommer vara med i vilka program och då kan man ju alltid säga till om det är något som inte stämmer eller sådär, säger Jessica Almenäs till Hänt.

Även Peter Brynolf, 47, som var en del av Ufona bekräftar nu för Hänt att dessa uppgifter som Jessica lämnat stämmer.

– Det får vi vara, men de är ju så duktiga på att skriva ihop det. De frågar ju oss efter ledtrådsmaterial men sen måste ju de avgöra så att det inte blir för lätta ledtrådar eller för svåra ledtrådar, säger han till Hänt.

FOTO: TV4

Annons