LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Thomas Ravellis stora hemlighet för familjen – nu erkänner han till slut

19 apr, 2024 
I kvällens avsnitt av Masked singer blev det Bergatrollets tur att ta av sig masken. Men det var ytterst få som visste – inte ens hans barn!
– Det är roligt att skoja med sina barn, säger Thomas Ravelli till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det har blivit dags för den fjärde omgången av Masked singer 2024 och i kvällens avsnitt blev det ingen mindre än Bergatrollet som fick ta av sig masken...

– Av med masken, av med masken!, ropade programledaren David Hellenius, 50.

När masken var av visade sig att det var ingen mindre än VM 94-hjälten Thomas Ravelli, 64, och självklart blev Måns Zelmerlöw, 37, totalt chockad.

Thomas Ravellis hemliga dröm – ville stå på scen

När Hänt når Thomas berättar han om beslutet och varför han valde att tacka ja till Masked singer.

– Ja, absolut. Det här är ju en sådan sak som, utan att jag visste om det, skulle vara väldigt roligt att göra. Man har ju alltid fantiserat på något vis när man var yngre om att få stå på en scen och sjunga inför publik. Det har nog alla gjort, stått med en mic när man var liten och sjungit, säger Thomas till Hänt och fortsätter:

– Så nej det här var ju inga problem att säga ja till det här.

Annons

Allt kring Masked singer är alltid väldigt hemligt och det är ytterst få som faktiskt får veta vilka kändisar som befinner sig bakom maskerna.

– Mina vuxna barn ringde ju direkt när de såg programmet. Då ringde de och sa "pappa, det är du", så de hörde direkt att det var jag. De har väl hört mig sjunga någon gång i bilen kanske, berättar Thomas för Hänt.

Thomas Ravellis hemlighet avslöjad – inför barnen

Ikväll när Thomas tar av sig masken kommer barnen dock få en chock. För Thomas bekräftade aldrig barnens misstankar.

– Den enda som visste om detta var min fru. Jag har inte berättat det för någon annan, säger han.

Inte ens barnen? När de ringde och misstänkte dig?

– Nej nej nej, säger Thomas och fortsätter:

– Det är roligt att skoja med sina barn och jag lägger in lite sådana där luringar hela tiden. "De får inte ta på sig för mycket av ansiktsmasken" exempelvis har man ju skickat. Man har ju grundat lite grann hela tiden.

FOTO: TV4, Christine Olsson/TT

Annons