Nikki Aminis avslöjande om relationen till Filip Lamprecht

Nikki Amini och Filip Lamprecht

Nikki Amini och Filip Lamprecht lärde känna varandra under inspelningen av tv-programmet Klimatkampen.
Nu avslöjar Nikki en detalj om deras relation.
”Jag har aldrig”, berättar hon.

Nikki Amini, 37, har tidigare varit jurymedlem i Idol på TV4, men förra året meddelade hon att hon valt att lämna sin plats vid jurybordet. I årets säsong av programmet fick tittarna istället se skivbolagskvinnan Katia Mosally i hennes ställe.

Anledningen till att Nikki hoppade av Idol var att hon istället ville fokusera på andra jobb samt tillbringa mer tid med familjen, som består utav maken Niklas Twetman och dottern Nilo.

Nu avslöjar Nikki om sin relation till kändissonen Filip Lamprecht.

Exklusivt
Farmen-Kalle förlovad med Robinson-vinnaren – så träffades de

Nikki Aminis familjelycka med maken Niklas Twetman

För drygt två år sedan blev Nikki och maken Niklas föräldrar för första gången. I samband med att familjen växte ville de flytta till något större och i somras kunde Nikki äntligen avslöja att de köpt hus.

I ett inlägg på Instagram berättade hon om den stora huslyckan.

”Vi har startat sommarlovet med ett husköp! Känner mig oerhört glad över att numera vara husägare. Vi hittade tillslut en riktig liten pärla som jag nu längtar efter att få flytta in i, se min dotter växa upp där och skapa nya minnen tillsammans med min familj”, skrev hon då.

På Instagram har hon delat med sig av bilder från det nya huset.

Nikki Aminis avslöjande om relationen med Filip Lamprecht

Tidigare i somras var Nikki på en tv-inspelning tillsammans med en hel del kända profiler. Programmet som de spelade in heter Klimatkampen och är tänkt att hjälpa de svenska kändisarna och tittarna att helt enkelt bli klimatproffs.

Tillsammans flyttade de in på en ekogård för att lära sig och anta utmaningar ledda av Mark Levengood och 11-åriga Ellen Sarri Littorin.

Efter inspelningen kunde den uppmärksamma se att Let's dance-vinnaren Filip kommenterade på Nikkis bilder, och nu antyder Nikki på att de faktiskt fick en väldigt fin relation till varandra.

Under en bild på henne och Filip från inspelningen skriver hon nämligen att hon aldrig haft så roligt på en inspelning tidigare.

”Jag har aldrig haft så kul på en inspelning som jag hade tillsammans med Filip Lamprecht, Claes Malmberg, Arja Saijonmaa, Mark Levengood, Ellen Saari Littorin, Åsa Jansson, Sanna Bråding, Lotta Berglind och hela produktionen.”

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Backis om familjens relation till flickvännen Evelina

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip om Tillsammans mot cancer 2022: ”Var förinspelat”

FOTO: Nikki Amini/Instagram,, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!