Nikki Amini visar upp nya huset efter flytten med maken Niklas Twetman

Nikki Amini med dottern Nilo och maken Niklas Twetman.

Den forne Idol-jurymedlemmen Nikki Amini och maken Niklas Twetman blev föräldrar för första gången 2019.
Tidigare i år köpte de dessutom ett hus ihop som de har renoverat.
Nu visar Nikki upp bilder inifrån huset för första gången!
Möt Idols nya jurymedlem – Katia Mosally
Slå på ljud

Nikki Amini, 35, blev känd för det svenska folket när hon blev en av medlemmarna i Idol-juryn på TV4. Förra året meddelade tv-profilen att hon valt att lämna sin plats vid jurybordet. Numera får vi istället se skivbolagskvinnan Katia Mosally i programmet.

Anledningen till att Nikki slutade på Idol var att hon istället ville att fokusera på andra jobb och kunna tillbringa mer tid med sin familj, som består av maken Niklas Twetman och dottern Nilo.

Tidigare i år berättade Nikki att hon och maken gick i flyttankar, detta eftersom att livet i lägenhet med småbarn kändes aningen begränsat för familj. I somras gick husköpet i lås och nu visar hon för första gången upp huset för sina följare!

Nikki Aminis familjelycka med maken Niklas Twetman

För drygt två år sedan blev Nikki Amini och maken Niklas föräldrar för första gången, och de döpte dottern till Nilo. På sin Instagram delade hon med sig av den stora familjelyckan:

”Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne.”

Trots att de nyblivna föräldrarna är upp över öronen lyckliga över att ha fått dottern så kan det ibland vara svårt att hinna med att ge tid till varandra och att kämpa med att hinna sätta tid åt varandra, något Nikki tidigare har berättat i en intervju med tidningen Mama.

– Vi är ju förstagångsföräldrar så allt kretsar kring Nilo nu. Samtidigt är vi väldigt måna om att inte glömma bort varandra, sa hon då.

Nikki Amini visar upp bilder från lyxhuset

Det nya huset behövde lite kärlek innan Nikki och Niklas kunde flytta in. Nu är äntligen renoveringen av drömhuset klart och på Instagram delar Nikki med sig av bilder inifrån.

För Expressen avslöjar Nikki Amini att hon numera är granne med sin tidigare kollega, tillika Idol-programledaren, Pär Lernström.

”Sen jag blev mamma har prioriteringarna ändrats på fler än ett plan. Det är väldigt kul att ha möjligheten att ge min dotter en uppväxt nära naturen. Precis som jag själv haft. Litet extra plus att vi nu också blir grannar med Lernström”, skriver hon i ett meddelande till tidningen.

Nedan följer bilder inifrån huset från Nikki Aminis Instagram story:

FOTO: Skärmdump från Nikki Aminis Instagram story.

FOTO: Skärmdump från Nikki Aminis Instagram story.

FOTO: Skärmdump från Nikki Aminis Instagram story.

FOTO: Skärmdump från Nikki Aminis Instagram story.

FOTO: Skärmdump från Nikki Aminis Instagram story.

FOTO: Skärmdump från Nikki Aminis Instagram story.

FOTO: Skärmdump från Nikki Aminis Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Simon Lindström om okända romansen med Sigrid Bernson

LÄS OCKSÅ: Därför tror följarna att Margaux Dietz och Sean Canning har brutit upp

FOTO: Nikki Amini/Instagram, Karin Törnblom/TT, Idol/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN