Isabella Löwengrip om Tillsammans mot cancer 2022: ”Var förinspelat”

Årets upplaga av Cancergalan, programledd av stjärnorna Anna Brolin och Arantxa Álvarez, sändes på TV4 under måndagskvällen.
Sveriges kändiselit satt, i vanlig ordning, i studion och mottog samtal från månadsgivare.
Nu avslöjar Isabella Löwengrip TV4:s fusk under galan...

Det var många som såg den känslosamma galan Tillsammans mot cancer under måndagskvällen. Den tv-sända galan är känd som årets viktigaste kväll.

Under kvällen kraftansamlar programledare, artister, kända profiler och såklart, hela svenska folket för att samla in pengar till cancerforskningen. En av tre svenskar får cancer, men ALLA drabbas!

Nu avslöjar en av de kända profilerna, som var i studion under inspelningen, fusket bakom Cancergalan...

Magdalenas svar efter uppbrottsryktet med Louie

Isabella Löwengrips uppdrag under Cancergalan

Cancergalan programleddes av Anna Brolin, 41, och Arantxa Álvarez, 30. Tv-profilerna hade sällskap i studion av många välkända profiler som tog emot samtal av månadsgivare.

Entreprenören Isabella Löwengrip, 31, tidigare känd som Blondinbella, var en av de kända profilerna som var på plats. På bloggen berättar hon nu om uppdraget under den viktiga kvällen:

Mitt uppdrag tillsammans med andra människor var att ta emot samtal när folk ringde in och ville bli månadsgivare. Det var fina samtal med skratt blandat med otroligt tunga då den som ringde upp hade någon i familjen med cancer”, skriver Isabella.

Hon hade sällskap av andra bland annat Kristin Kaspersen, 52, Filip Dikmen, 25, Anis Don Demina, 28, Anja Pärson, 40, Lina Hedlund, 43.

Under live-sändningen av galan Tillsammans mot cancer i måndags satt Sveriges kändiselit och mottog samtal från svenskar som ville bli månadsgivare till förmån för cancerforskningen.

Under live-sändningen av galan Tillsammans mot cancer i måndags satt Sveriges kändiselit och mottog samtal från svenskar som ville bli månadsgivare till förmån för cancerforskningen.

FOTO: TV4
Mandelmann om okända kampen bakom kulisserna

Isabella Löwengrip avslöjar: Så mycket var förinspelat

Men i samma blogginlägg som Isabella berättar för sina följare om insatsen på Cancergalan, avslöjar hon också fusket kring live-produktionen:

Galan spelades in på Grand Hotel och alla som kom fick ta ett PCR-test. Dock var det ingen publik utan alla sekvenser för förinspelade förutom själva filmningen av oss och programledarna”, skriver Isabella på sin blogg.

Cancergalan som utger sig för att vara live-underhållning är alltså en kombination av live-inspelning och förinspelat material.

Isabella fortsätter med att visa bakom kulisserna-bilder i blogginlägget. Hon skriver bland annat att scenen, där Charlotte Perrelli, 47, uppträder i öppningsnumret, är mycket mindre i verkligheten än vad den ser ut att vara i tv-rutan. Tänk så skenet kan bedra!

Huvudsaken är i alla fall att det var en framgångsrik gala och att alla gemensamma insatser resulterade i mer pengar till cancerforskningen. Stor eloge för det!

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter upptäckten i Tillsammans mot cancer-galan 2022

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund berättar om vännens borgång i Tillsammans mot cancer

FOTO: Privat, Christine Olsson

SENASTE NYTT!