Pär Lernström stoppas – kan inte leda Tillsammans mot cancer

PÄR LERNSTRÖM

Pär Lernström skulle ha stått som programledare för TV4:s gala Tillsammans mot cancer. Men nu måste TV4-profilen Anna Brolin plötsligt rycka in med kort varsel.

Pär Lernström, 41, är en av Sveriges mest populära programledare och under många år har han varit den som styrt skutan i Idol.

TV4 firade nyligen 30 år som kanal och i mellandagarna har det sänts kortare program där man firar jubileet. Värd för programmet är självklart Pär Lernström. Men det är inte det enda som Pär kan titulera sig med. Förutom Idol är han nämligen också programledare för Talang och Kockarnas kamp.

På måndag, den 10:e januari, skulle Pär även ha stått som programledare för TV4:s direktsända cancergala Tillsammans mot cancer, men nu ändras allt. Pär har nämligen fått corona och måste ställa in.

Tillammans mot cancer skulle letts av Pär tillsammans med Arantxa Álvarez. Men eftersom Pär nu är sjuk i covid tvingas han att ställa in.

Kristins oväntade relation – starka orden till Robin

Pär Lernström om att ställa in Tillsammans mot cancer-galan

– Jag har fått covid, men mår under omständigheterna bra, säger han till Aftonbladet.

Nu berättar Pär i ett inlägg på Instagram hur det ligger till.

– Hej på er. Pär Lernström här. Jag är hemma i mitt hem och är isolerad för jag har fått covid, vilket är jättetråkigt för det här innebär att jag inte kommer kunna leda årets viktigaste kväll i TV4 på måndag. Det vill säga Tillsammans mot cancer.

– Det här är supertråkigt för mig, jag blev jätteglad när jag fick frågan om att göra det här och jag hade stor lust och passion för det här projektet. Men tyvärr blir det så här. Däremot är jag väldigt väldigt glad att Anna Brolin kan kliva in i mitt ställe tillsammans med Arantxa Alvarez, 30.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anna Brolin rycker in i sista sekund

Istället för Pär behövs nu en ersättare och nu visar det sig att det är Anna Brolin, 41, som är hans ersättare. För Anna var det inga sekunders eftertanke, det var givet att hon skulle hoppa in under den viktiga galan.

”Det en otroligt viktig kväll och jag vet själv hur viktig forskningen är. Min mamma överlevde cancer och utan viktiga framsteg i forskningen hade mamma kanske inte klarat sig”, säger Anna Brolin i ett pressmeddelande och hoppas att kollegan Pär ska krya på sig.

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för Barbados-Mathias – relationen till Magnus Carlsson idag

LÄS OCKSÅ: Därför blev Martin rörd till tårar – starka samtalet i Nyhetsmorgon

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!