Därför blev Martin Järborg berörd efter samtalet i Nyhetsmorgon

MARTIN JÄRBORG

Martin Järborg är en fena på att intervjua och han gråter nästan aldrig, men nu hade han svårt att hålla tårarna borta.
Under sändningen med Maria Forsblom blev han riktigt berörd. Här är anledningen bakom!

Martin Järborg, 42, är en av huvudpersonerna i Nyhetsmorgon på TV4. I flera år har han varit en given programledare i "NYMO-gänget" och det är många tittare som brukar berömma honom för hans skarpa personlighet och den naturliga fallenheten för att intervjua.

Under året som gått har vi fått se Martin återförenas med sin gamla hederliga parhäst Soraya Lavasani, 39. Soraya hade varit på mammaledighet och under tiden hon var borta fick Maria Forsblom, 35, rycka in!

Under den tiden hann Martin och Maria få ett bra samarbete och deras glada jargong hyllades av tittarna – även om vissa kunde tycka att det blev lite för flamsigt då och då.

Gunilla Persson om dotterns nya förändring: ”Väldigt jobbigt”

Maria Forsblom hoppade in istället för Soraya Lavasani

Nu under julen har Soraya haft lite ledigt vilket har lett till att Maria har fått hoppa in igen och sända Nyhetsmorgon med Martin! Maria har tidigare berättat för Hänt om hur det är att jobba med honom.

– Det var Jättekul! Både från privat och professionellt perspektiv. Som privatperson är han väldigt enkel att ha och göra med. Man får en väldigt tight relation. Jag förstod hans humor, han är väldigt rolig, sa hon då till Hänt.

Snart är det däremot dags för Maria att ta sig an en ny utmaning på TV4. Nästa vecka har nämligen det nya programmet Secret song Sverige premiär på kanalen och det är ingen mindre än Maria som håller i taktpinnen.

– Jag tycker det ska bli spännande. Finns mycket som kan hända som ska bli intressant att följa, har hon tidigare berättat för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Martin Järborg rörd till tårar i direktsända Nyhetsmorgon

Men Secret song är inte det enda programmet som sänds på TV4 nästa vecka. På måndag sänds nämligen galan Tillsammans mot cancer, under ledning av Pär Lernström, 41, och galan gästas av personer som drabbats av cancer.

En av dessa personer är Therese Tilly och inför galan var hon på plats hos Maria och Martin i Nyhetsmorgon-studion. Hon berättade då öppenhjärtligt om sin sjukdom och en som minst sagt blev berörd av samtalet var Martin Järborg.

– Som den närmaste person, alltså din älskade fru, som..., säger Martin med gråten i halsgropen.

– Som kommer att dö, fortsätter Martin.

Mitt under den jobbiga sjukdomstiden hade Therese nämligen hittat kärleken och paret har även hunnit gifta sig. Makens starka stöd till Therese och de gripande orden om den obotliga cancern var otroligt svårt att ta in, vilket även Martin verkade tycka.

Vi på Hänt skickar våra varmaste styrkekramar och galan Tillsammans mot cancer sänds på TV4 måndag den 10:e januari klockan 20:00.

MARTIN JÄRBORG

Martin Järborg blev otroligt känslosam under intervjun.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Serneholts video på 3-årige sonen: "Rätt åt er”

LÄS OCKSÅ: Bianca avslöjar sanningen bakom Phillipes frånvaro

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!