Filip Lamprechts relation till Nikki Amini efter tv-inspelningen

Nikki Amini och Filip Lamprecht

Filip Lamprecht har sedan vinsten i Let's dance synts allt mer i rampljuset.
Han verkar nu också ha blivit kompis med Nikki Amini – efter en hemlig inspelning tillsammans.
Se hans stöttande ord till den tidigare Idol-jurymedlemmen här!
Slå på ljud

Filip Lamprechts, 24, karriär går som tåget. Förutom att vara modell och kändisson så har han nyligen vunnit Let's dance tillsammans med Linn Hegdal. Efter Let's dance har Filip rest en hel del, intervjuats i tv och har dessutom dykt upp på en hemlig inspelning inför ett kommande program.

På inspelningen visade sig även den tidigare Idol-jurymedlemmen Nikki Amini medverkar. De två verkar dessutom ha fått en fin relation och Filip var inte snål med att dela med sig av ett par ord till Nikki när det kommer till hennes framgångar!

”VILL INTE” Bingo kallas in på förhör – misstänkt för brott

Filip Lamprecht om att vara kändisson i Malou efter tio

Filip Lamprechts mamma känner många till, vi talar om tv-personligheten Kristin Kaspersen. Filip är även barnbarn till ikoniska och världskända artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson som gick bort i april 2018.

Han har även två mostrar, den ena är Malin Berghagen och hennes pappa är ju ingen mindre än självaste Lasse Berghagen.

På sin pappa Martin Lamprechts sida finns det även en del kända namn. Martin Lamprecht själv är exempelvis känd för sina prestationer inom sport. Han är tidigare elitidrottsman inom modern femkamp. Från hösten 2009 till år 2017 var Martin dessutom gift med före detta friidrottaren Erica Johansson, 47.

I en intervju med Malou efter tio i samband med Let's dance beskrev Filip och Kristin hur det är att vara född i en känd familj. Men faktum är att längtan efter att stå rampljus inte alls finns där från Filips sida.

– Nej, inte alls. Jag kommer ihåg när jag var yngre att jag hade lite karaktär. Har tyckt att det är roligt nu när man ser tillbaka, sa Filip Lamprecht då.

– Jag är fortfarande kändisbarn och jag är 51, men nu får du chans att visa vem du är. Och att tittarna får lära känna Filip för den han är i sin egen person, sa Kristin Kaspersen i programmet.

Filip Lamprechts relation till Nikki Amini – offentliga orden: ”Grym”

Men det verkar som att det blir mer och mer rampljus för Filip ändå. För tv-profilen har under sensommaren synts befinna sig på en hemlig inspelning med en rad olika kända personer, en av dem är då Idol-profilen Nikki Amini.

Och sedan inspelningen har de haft fortsatt kontakt med varandra – något som går att utläsa från sociala medier. På en av Nikkis senaste bilder har Filip nämligen visat sitt stöd i och med Nikkis nya lansering.

”Grym!!”, skriver Filip Lamprecht i en kommentar till bilden på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts lögn om relationen med Peg Parnevik efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Tittarnas ilska efter Anders Bagges förkylning i Idol 2021

FOTO: Fredrik Sandberg/TT / TV4

SENASTE NYTT!