Därför känner du igen deltagaren Rosinja Hoffe i Vi eller aldrig

Rosinja Hoffe i Vi eller aldrig

SVT:s nya serie Vi eller aldrig har premiär i veckan.
Sju par flyttar in i lyxvillan vid Medelhavet för att lösa sina relationsproblem.
Känner du igen deltagaren Rosinja Hoffe sedan innan? Här är anledningen till det!
Slå på ljud

SVT har blivit omåttligt populära genom realityprogrammen som går ut på att hitta kärleken, bland annat Gift vid första ögonkastet och Första dejten. Nu gör SVT en ny satsning som går ut på att ta reda på hur man håller kärleken vid liv, när man väl har hittat den.

KÄNGAN Bianca Ingrossos hårda ord till kollegorna

Det går Vi eller aldrig ut på

I SVT:s serie Vi eller aldrig möts sju kärlekspar för att se om deras relation har en framtid eller inte. Tillsammans flyttar paren in en villa vid Medelhavet för att med hjälp av en parterapeut, en sexterapeut och de andra paren se om de kan lösa sina relationsproblem.

Under sex veckor kommer tittarna kunna följa paren och deras relationsproblem två gånger i veckan. Tillsammans med programledaren Farao Groth, sexologen Louise Mazanti och psykologen Björn Hedensjö är ambitionen att paren antingen ska hitta vägen tillbaka till varandra eller välja att gå skilda vägar.

Rosinja Hoffe i Temptation Island

Ett av paren som valt att sätta kärleken på prov är Rosinja Hoffe, 28 och David Blomgren, 35.

Detta är däremot inte första gången Rosinja deltar i ett realityprogram som handlar med kärlek. 2017 deltog hon i programmet Temptation Island tillsammans med bland andra influencern Denise Desmond.

I den kontroversiella sexsåpan, som utspelade sig på en paradisö, skulle fyra par mötas för att sätta sina förhållanden på prov. Paren skildes åt för att bo ett hus fullt med singlar, och Rosinja Hoffe deltog då som en av singeldeltagarna.

Big Brother-deltagarna Annica Englund och Marcelo Pena är ett av de par som har deltagit i Temptation Island tidigare och valde att gå skilda vägar efter programmet.

Rosinja om pressen i Temptation Island

Rosinja har efter deltagandet i Temptation Island uttalat sig om sin medverkan och att hon upplevde press från produktionen. I P3 nyheters granskning av realityproduktioner i samband med Paradise hotel-skandalen berättade Rosinja att hon mådde väldigt dåligt under inspelningarna.

– Jag kände ju verkligen att jag blev pressad eftersom jag ville ju åkt hem ganska tidigt i programmet. Men de tyckte väl att jag tillförde någonting bra som dom tyckte var bra så de försökte få mig att hålla mig kvar liksom, sa hon då.

Premiären av Vi eller aldrig

Nyligen meddelade Rosinja alltså att hon valt att ge realityserier en ny chans.

”Jag kan äntligen meddela att jag och David Blomgren är två av deltagarna i det nya programmet”, skriver hon på Instagram om sin medverkan i Vi eller aldrig.

Vi eller aldrig har premiär 13 juli och kommer sändas på tisdagar och torsdagar på SVT.

LÄS MER: Här är alla deltagare i Vi eller aldrig 2021 – paren i SVT-serien

LÄS MER: Gift vid första ögonkastet-Maxine om beslutet med kärleken Emil under graviditeten: ”Vill inte”

FOTO: Instagram, SVT

SENASTE NYTT!