ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maxine Nordlindh och Emil Nygren vill inte veta om könet på bebisen

10 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Maxine Nordlindh och Emil Nygren.
Maxine Nordlindh och Emil Nygren träffades för första gången i Gift vid första ögonkastet, nu väntar paret sitt första barn ihop. I en intervju med Hänt berättar Maxine varför de inte vill veta könet på bebisen.
Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Maxine Nordlindh, 32, och Emil Nygren, 35, träffades i Gift vid första ögonkastet och nu väntar paret sitt första barn. För bara några veckor sedan delade Maxine en bild på Instagram och berättade om gravidlyckan.

”När vi två blir tre”, skriver Maxine på Instagram.

Maxine har berättat för Hänt att hon är i vecka 20 i sin graviditet och förväntas föda i november.

Emil publicerade också en bild och avslöjade graviditet på sin Instagram. Till bilden skrev han: ”Gift vid första, gravid vid andra”. Till Aftonbladet har Emil berättat hur han känner för att bli pappa.

”Det känns både superläskigt och supernaturligt på samma gång. Jag är en vaneperson som tycker om trygghet och rutiner, så blir ibland förvånas jag över att jag inte fått mer panik över att mitt liv kommer förändras i grunden.” skriver han i ett direktmeddelande på Instagram.

Annons

Maxine Nordlindh om svårigheterna med att vara gravid

Maxine har varit väldigt öppen med sin graviditet till sina följare. Hon berättar att hon tycker att det är viktigt att visa alla sidor, även de jobbiga.

– Jag skriver gärna om hur jag mår. Det måste vara verkligt, ibland är det bra och ibland är det inte det.

Hon berättar att det värsta med hennes graviditet har varit illamåendet och yrseln.

– Ja det har varit illamåendet och yrseln, det har inte varit lätt. Illamåendet höll på fram till vecka 12, och yrseln kan fortfarande komma ibland. Men illamåendet var värre än vad jag trodde.

Gift vid första ögonkastet-paret inte vill veta barnets kön

I en intervju med Hänt berättar Maxine att hon och Emil inte kommer att kolla upp bebisens kön, hon berättar att det inte har någon betydelse vilket kön bebisen får.

– Vi vill inte veta könet. Det känns så oväsentligt, vi vill ha ett barn. Vi kommer inte inreda i blått eller rosa, det är många som gör så men vi tycker inte att det känns särskilt modernt.

I intervjun berättar Maxine att de inte har bestämt namn ännu då hon tycker det är svårt att bestämma det innan barnet har fötts.

– Vi skriver listor med namn, men man vet ju inte förens man ser bebisen. Vi har några favoritnamn men det är ändå svårt.

FOTO: TV4, Stina Stjernkvist/SVT/Gift vid första ögonkastet

Annons