ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Jessicas hårda känga mot Anders Öfvergård – efter beteendet

31 maj, 2022 
André Färnsveden
Jessica och Anders
Årets säsong av Robinson har nått sitt slut. Det var programledaren Anders Öfvergårds sista säsong. Nu kritiserar Robinson-Jessica hans beteende i programmet.
Annons
Här avgörs det vem som vinner Hela kändis-Sverige bakar 2022Brand logo
Här avgörs det vem som vinner Hela kändis-Sverige bakar 2022

Anders Öfvergård, 54, även känd för många som ”Arga snickaren” gjorde i år sin sista säsong av Robinson. Han har varit programledare i fyra år men slutar nu efter att TV4 avbröt sitt sammarbeta med honom.

Ersättaren för nästa säsong blir Petra ”Pam” Malm, 45, som var den första kvinnan att bli antagen till Särskilda Operationsgruppen, som är Försvarsmaktens hemligaste förband. Hon leder även det extrema programmet Elitstyrkans hemligheterTV4.

Årets final av Robinson kritiserades av tittarna eftersom de upplevde att det förekom fusk i eldtävlingen. De tävlande skulle göra upp en eld som sedan skulle bränna upp ett rep som hängde över brasan. När Jessica Jonasson, 40 och Filip Johansson, 28, gjorde upp sin eld petade båda vid sina rep och Henrik Appelgren, 45, som hade lyckats få upp elden först, åkte ut.

Annons

Robinson-Linns kritik mot produktionen och Anders

Tidigare i säsongen, under sammanslagningen, kom Anders Öfvergård instormandes på lägret. Han sa att han behövde prata med Tommie Gyllin, 29, och de båda gick iväg. Anders konfronterade då Tommie över ett uttalande han hade gjort och sa att han skulle packa sina saker och lämna Robinson på en gång. När Linn pratade med Hänt förklarade hon att de inte fick ta farväl av sin medtävlande.

– Vi ville ju säga hej då till Tommie. Men nej nej det fick vi inte. De blev helt galna och började skrika "NI GÅR INTE FRAM TILL HONOM!", de bara skriker på oss. Vi bara "men vi måste ju få säga hej då?". De bara "NEJ NEJ NEJ", och arga snickaren bara pekade med hela näven, sa Linn till Hänt.

Linn berättade även att hon blev upprörd över beteendet från programledaren Anders Öfvergård.

– Jag blev förbannad. Hela produktionen betedde sig som arslet. Det var rent och skärt producenten och jag antar att arga snickaren hade fått order om att bli så där, eller ja, jag vet inte hur han funkar, sa Linn till Hänt.

Robinson-Jessicas känga mot Anders Öfvergård

Men Linn är inte den enda deltagaren som har kritiserat programledaren. När Hänt frågar finalisten Jessica om hon tyckte om programledaren berättar hon att han inte levde upp till hennes förväntningar.

– Nej, faktiskt inte. Jag hade nog förväntat mig Anders att vara mer sympatisk faktiskt men det var han inte. Han kändes väldigt lättretlig liksom, säger Jessica och fortsätter:

– Jag vet inte, det kändes inte som att han tyckte om sitt jobb, om vi säger så, säger Jessica till Hänt.

Hänt har utan framgång sökt Anders Öfvergård för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons