ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Robinson-Linns kritik mot Anders Öfvergård – efter händelsen med Tommie

10 maj, 2022 
ROBINSON 2022
Tommie tvingades lämna Robinson under dramatiska former, allt gick snabbt och han fick inte ens säga hejdå till sina lagkamrater.
Nu rasar Robinson-Linn mot Anders Öfvergårds beteende.
– De blev helt galna och började skrika, säger Linn till Hänt.
Annons
Linn avslöjar dramatiken tittarna inte får se när Tommie tvingas lämna
Linn avslöjar dramatiken tittarna inte får se när Tommie tvingas lämna

Det är dramatiskt i årets säsong av Robinson. I tisdagens avsnitt tvingades Tommie Gyllin, 38, lämna tävlingen med omedelbar verkan efter att det kommit fram att han ska ha uttryckt sig respektlöst mot en annan deltagare.

– Under morgonen har det framkommit att Tommie för några dagar sedan har uttryckt sig på ett sätt mot en annan deltagare som strider mot reglerna i Robinson, säger programledaren Anders Öfvergård i avsnittet och fortsätter:

– Detta gör att Tommie, med omedelbar verkan, kommer få avbryta sin medverkan i Robinson och resa hem till Sverige.

Tommies egna ord om brutala utkastningen

Recept.se Nyhetsbrev

När Hänt når Tommie berättar han dock sin version och det ska aldrig ha funnits några onda avsikter. Enligt honom ska kommentaren endast ha sagts i förbifarten och den berörda deltagaren ska inte ha brytt sig vid det laget.

Annons

– Att bli bortryckt från Robinson så aggressivt, och dessutom utan att ha blivit hörd dessförinnan, är en stor sorg i mig. I många år har jag velat vara med i programmet, och inför denna säsong kände jag att nu var tiden kommen, nu har jag uppnått den potential som krävs för att kunna vinna. Och det var så nära att vinsten realiserades, säger Tommie till Hänt och tillägger:

– Hur ska jag få upprättelse?

Allt gick så snabbt att han inte ens fick chansen att säga hej då till sina lagkamrater.

Robinson-Linn rasar mot produktionen – efter beteendet mot Tommie

När Hänt når Linn Lund, 32, berättar hon om produktionens agerande när Tommie tvingades lämna tävlingen.

– Vi ville ju säga hej då till Tommie. Men nej nej det fick vi inte. De blev helt galna och började skrika "NI GÅR INTE FRAM TILL HONOM!", de bara skriker på oss. Vi bara "men vi måste ju få säga hej då?". De bara "NEJ NEJ NEJ", och arga snickaren bara pekade med hela näven, säger Linn till Hänt.

Annons

Att Linn blev arg är däremot inget som tittarna fick se.

– Jag tjurade ihop efter det här. Jag tjatade ju inte om något annat i mina synkar. De klippte bort allt sådant där, säger hon.

Linn riktar nu stark kritik mot produktionen och Anders Öfvergård, som hon kallar för "Arga snickaren", från hans tv-program.

– Jag blev förbannad. Hela produktionen betedde sig som arslet. Det var rent och skärt producenten och jag antar att arga snickaren hade fått order om att bli så där, eller ja, jag vet inte hur han funkar, säger Linn till Hänt.

FOTO: TV4

Annons