ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Angela i tårar efter Tommies ord – därför tvingades han lämna Robinson

11 maj, 2022 
AvAndré Färnsveden
Tommie Gylling tvingades lämna Robinson efter ha brutit mot TV4:s förhållningsregler.
Nu anklagar Angela Pereira Praxedes honom för att ha uttryckt sig rasistiskt.
För Hänt bryter hon tystnaden om händelsen.
– Man känner sig så liten, säger hon.
Annons
Linn avslöjar dramatiken tittarna inte får se när Tommie tvingas lämnaBrand logo
Linn avslöjar dramatiken tittarna inte får se när Tommie tvingas lämna

I veckan fick Tommie Gyllin, 38, lämna Robinson tvärt.

– Under morgonen har det framkommit att Tommie för några dagar sedan har uttryckt sig på ett sätt mot en annan deltagare som strider mot reglerna i Robinson. Detta gör att Tommie, med omedelbar verkan, kommer få avbryta sin medverkan i Robinson och resa hem till Sverige, sa programledaren Anders Öfvergård då.

I en intervju med Aftonbladet anklagar sedan Angela Pereira Praxedes, 46, Tommie för att ha uttryckt sig rasistiskt.

Robinson-Angela bryter tystnaden – berättar om sorgen

När Hänt når Angela för att prata om händelsen är hon känslosam. Hon minns tillbaka på händelsen på ön och berättar om sorgen som sköljde över henne.

– Jag tänkte bara.. jag tänkte ingenting, jag bara.. jag började gråta, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag gick till stranden och grät. Jag mådde inte bra, jag kände att det inte var en skoj grej. Om det var en skojgrej då måste det vara ett jävligt dåligt skämt tycker jag.

Vidare förklarar hon att det uppstod ännu en situation där Tommie, enligt henne, uttryckte sig rasistiskt dagen efter. Något som fick henne att bryta ihop ännu en gång.

– Och precis som dagen innan så har man inte så mycket att säga om det. Man känner sig så liten. Jag kunde inte säga så mycket, jag bara stod där, säger hon gråtandes.

Tommies ord efter Angelas uttalande

När Hänt når Tommie förklarar han att han och Angela har olika syn på situationen och vad som faktiskt hände.

– Samtidigt som jag sa det sa jag ”oj, det där ordet var inte meningen. Jag ber om ursäkt för det”. Men då sa Angie att hon inte hörde. Men jag ber om ursäkt för ordet ändå, sa jag, berättar han innan han förklarar vidare hur han ser på händelsen idag:

– Hemskt om Angie har tagit illa vid sig så länge utan att få rätt svar. Hemskt för mig, för jag får en massa hemska meddelanden som inte… Alltså det här är inte sant. Det är inte vad jag sa liksom, säger han till Hänt.

FOTO: TV4

Annons