Robin Bengtssons ex ord om gravida Sigrids kropp – inför alla: ”Du..”

Tiden bara springer iväg och efter sommaren är det dags för Sigrid Bernson och Robin Bengtsson att få sitt första gemensamma barn.
Någon som nu väljer att kommentera graviditeten öppet är ingen mindre än Robins ex-flickvän.
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Kändisparet Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, dansade tillsammans i Let's dance år 2019 och slutade på en femte plats.

Senare samma år visade de upp sin kärleksrelation som fullkomligt blomstrade. Nu väntar de sitt första gemensamma barn som väntas komma i september. Det är Sigrids första barn medans Robin har en son från en tidigare relation – William, 8.

Varannan vecka bor de alla tre i en villa i Vallentuna utanför Stockholm.

Sigrid Bernson är gravid – väntar barn med Robin Bengtsson

Se klippet här!

Sigrids utmattningssyndrom och abort

På Instagram visar de båda upp gravidlyckan, och även Robins son William är överlycklig. Han har nämligen önskat sig ett småsyskon under två års tid. Något Robin berättade om när han gästade P4 Extra.

– Han är jättetaggad!, säger Robin i intervjun.

Men sanningen är den att vägen varit allt ifrån spikrak för paret. Sigrid drabbades nämligen av utmattningssyndrom kort efter Let's dance-säsongen där hon och Robin dansade ihop.

Under samma tidpunkt blev hon gravid. Hon har tidigare berättat för Expressen att det egentligen var optimalt för att skaffa barn. De båda hade stabila jobb, hade precis köpt hus och var 30 år gamla. Men vid tidpunkten klarade hon inte av det så paret valde att göra en abort.

Totalsågningen av Arvingarnas sommar – skarpa kritiken

Robins ex-flickväns öppna ord till gravida Sigrid

Så man kan ju bara tänka sig lyckan nu när de förväntansfullt väntar på att sin bebis ska komma till världen. På Sigrids Instagram har hon berättat att de valt att inte ta reda på könet, utan att det får bli en överraskning på BB.

Och snabbt går det! Förberedelserna är i full gång, däribland att välja namn. Något Sigrid avslöjat för Mama att de är rätt säkra på.

– Ja, det har vi! Vi är nog ganska säkra om det blir en tjej men killnamn är mycket svårare tycker vi båda två. Vi jobbar på, berättar Sigrid.

Gratulationerna och de varma hälsningarna till paret efter gravidavslöjandet fortsätter att hagla in när bilder på magen publiceras. Någon som nu väljer att öppet kommentera är ingen mindre än Robins ex-flickvän Emma Hallbygård, som även är mamma till William.

Succé! Du rockar magen!” kommenterar Emma på Sigrids bild där hon visar upp magen som växer!

FOTO: TV4/Instagram

SENASTE NYTT!