Robin Bengtssons känslosamma avslöjande – sonens reaktion efter gravidlyckan

Robin Bengtsson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson väntar sitt första barn och har sedan avslöjandet överösts av gratulationer.
Men hur har Robins son William reagerat på det hela?
Läs här för att få svaret!
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Det var under förra veckan som Robin Bengtsson, 32, och Sigrid Bernson, 33, gick ut med den fantastiska nyheten att de väntar sitt första barn tillsammans. Paret träffades under inspelningen av Let's dance 2019 och har sedan dess varit ett par.

Robin är känd för sin karriär som sångare med bland annat flertalet bidrag i Melodifestivalen. Sigrid är främst känd för sin medverkan som proffsdansare i Let's dance men har även hon ställt upp i Melodifestivalen med låten Patrick Swayze.

Robin Bengtsson berättar om drömmen om USA

Se klippet här!

Sigrid Bernson om kampen – drabbades av utmattningssyndrom

Kort efter att paret fann varandra började Sigrid känna av hjärtklappning och andningssvårigheter. Något hon i efterhand förstod var ett sätt för hennes kropp att säga ifrån.

Hon hade nämligen drabbats av utmattningssyndrom.

– Jag fick inte luft, kunde inte andas och helt plötsligt så försvann min syn helt och jag kunde inte prata. Min tunga och mitt ansiktet blev helt förlamat. Kommer bara ihåg att min kompis fick sitta och slå mig i ansiktet för att jag inte skulle tuppa av innan ambulansen kom. Jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Trodde att nu är det slut, nu dör jag, berättade hon tidigare i en video på Instagram.

I samma stund blev Sigrid och Robin gravida. Något hon inte klarade av vid tidpunkten, trots att hon så gärna ville. Så de bestämde sig för att göra abort.

Exklusivt
Efter kritiken – Gry avslöjar sanningen bakom kulisserna

Robin om 7-åriga sonens reaktion – efter gravidavslöjanet

Men nu har svenska folket nåtts av den underbara nyheten att paret väntar sitt första gemensamma barn som väntas komma i september. Och vilken härlig respons paret har mötts av!

Robins ex Emma Hallbygård, som han även har sonen Wille, 7, med har lämnat en fin kommentar under bilden med avslöjandet.

”Så fin mage”, skriver hon.

Robins son Wille verkar också vara lyrisk över nyheten. I en intervju med P4 Extra berättar han nämligen att sonen har önskat sig ett småsyskon i julklapp i två års tid. Bedårande gulligt!

– Han är jättetaggad!, säger Robin i intervjun.

FOTO: Ola Axman/TT/Cracchiolo/Shutterstock

SENASTE NYTT!