Robin Bengtssons ex Emmas ord om Sigrid – dagar efter gravidavslöjandet

EMMA HALLBYGÅRD

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson väntar sitt första gemensamma barn! Robin har även sonen Wille från en tidigare relation med ex-flickvännen Emma Hallbygård.
Nu uttalar sig Emma om parets gravidlycka!
0:38

Efter reklamen: Sigrid Bernson är gravid – väntar barn med Robin Bengtsson

(0:38)

Slå på ljud

Robin Bengtsson, 32, och Sigrid Bernson, 33, träffades när de dansade ihop i Let's dance 2019. De fick redan då upp ögonen för varandra, men det dröjde ända till julafton samma år innan de gick ut med sin relation offentligt.

Sedan dess har mycket hänt för paret. Bland annat har de flyttat ihop till en stor härlig villa i Vallentuna utanför Stockholm. Den villan har de renoverat och fixat till så att det ser ut exakt som de vill! Paret verkar ha ett intresse för att renovera. Förra året köpte de även en båt som var i renoveringsbehov. Men lagom till sommaren var den redo för sjösättning och de hade en underbar sommar till havs.

Med sig på äventyren har de ju såklart också Robins son Wille, 7, som han har från en tidigare relation med ex-flickvännen Emma Hallbygård.

Let's dance-profilens gravidlycka – Aron om glädjen

Sigrids utmattning – blev gravid och gjorde abort

Tidigare i år gick Sigrid ut och berättade om hennes tuffa hälsokamp. Under nästan två år har hon mått riktigt dåligt och i en längre film på Instagram berättade hon om måendet.

– Det blev väldigt traumatiskt. Det bästa för mig var att vänta och ta hand om mig själv och se till att jag kommer på benen igen, men ingen vet hur lång tid det tar. Och för mig var ju det en jätterädsla, att hur lång tid ska jag behöva vänta på att få bli mamma?, berättade Sigrid i videon.

Mitt under utbrändheten blev Sigrid nämligen gravid, men med tanke på hur dåligt hon mådde så valde hon att göra abort.

Sigrid avslutade videon med att berätta att hon fortfarande har en bit kvar på återhämtningen men att hon definitivt är på god väg. Och vilken lycka! Nu är Sigrid gravid och den lilla bebisen förväntas komma till världen i september.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Exens hälsningar till Sigrid och Robin efter gravidavslöjandet

Det är som att hela svenska folket gläds åt Sigrid och Robin just nu. Innan Sigrid fann kärleken i Robin hade hon även haft en romans med Bachelor-Simon Lindström, 30. Han har nu gratulerat Sigrid till det härliga beskedet.

Det finns även ett annat ex med i bilden, nämligen Willes mamma Emma. Hänt har tidigare rapporterat om Sigrids relation till Emma.

Emma brukar kommentera då och då på Sigrids bilder, vilket intygar att hon följer henne på Instagram. Men Sigrid följer däremot inte Emma tillbaka på sociala medier.

Nu har Emma återigen tagit sig till att lämna en kommentar till Sigrid. Men det är inte vilken kommentar som helst, hon gratulerar nämligen till gravidlyckan!

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra. I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, skriver Sigrid och Robin och nu uttalar sig Emma.

”Så fin mage”, skriver hon.

Total kaos när Hänts reporter träffar Lisa & Tobias under Let's Dance

Se klippet här!

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!