Robin Bengtsson generad efter sonen Williams fynd bland tv-spelen

Robin Bengtsson

Robin Bengtsson har sin son William varannan vecka.
När han är hos sin pappa försöker de alltid hitta på massa roliga saker, som att till exempel spela X-box.
Men när de skulle leta efter Guitar Hero gjorde sonen en lite jobbig upptäckt.

Robin Bengtsson, 30, och Sigrid Bernson, 31, träffades under danstävlingen Let's dance 2019. Men det var inte förrän på julafton förra året som paret bekräftade relationen – genom att lägga ut en kärleksfull bild på Instagram.

Sedan dess har mycket hänt för paret och nyligen flyttade de till ett hus i Vallentuna utanför Stockholm. Det är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter. Efter Robins medverkan i Melodifestivalen 2020 har det stora fokuset legat på att flytta in ordentligt i huset.

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson

Robin och Sigrid träffades i Let's dance.

Foto: TT

Robin Bengtsson är pappa till William

Robin har den sju-åriga sonen William från ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård. Tillsammans med henne har de delad vårdnad om sonen. Detta är något som Robin tidigare berättat om i en intervju med tidningen Mama.

– Det är en sorg så klart, med mycket längtan emellan. Men jag har turen att kunna lägga upp mina arbetsveckor ganska mycket själv, vilket gör att jag tar ledigt hela dagar ofta, sa han då.

LÄS MER: Bianca Ingrosso talar ut om tuffa tiden – efter Phillipes ord i Musikhjälpen

Det flexibla jobbschemat är en fördel som Robin kan utnyttja för att få mer tid med William.

– Jag hämtar tidigast av alla på föris och lämnar senast. Jag tror att jag och Wille får mer tid än många föräldrar som har barnen på heltid och jobbar 8–17 på kontor. Det är något jag alltid är noga med, att vi får vår tid tillsammans, förklarade han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mysiga aktiviteter på "pappa-veckorna"

Att Robin verkligen vill ta vara på den tiden han får med Wille när han är hos honom är något som är säkert. Han och Sigrid hittar nämligen gärna på saker med honom, och nu i juletider har de gjort mysiga saker som att baka och klä granen tillsammans för att verkligen känna sig som hemma i det nya huset.

Men det är inte alltid stora aktiviteter med sonen utan de ägnar de sig även utav lite lugnare aktiviteter, som att spela tv-spel. Det var när Robin och Wille letade efter Robins gamla guitar hero-spel som Wille råkade göra en lite genant upptäckt.

Han hittade nämligen. vad han trodde var. ett bowling-spel, som i själva verket egentligen var något helt annat.

”Vi letar efter mitt gamla GUITAR HERO till Xbox och så säger Wille: Jag har hittat ett bowlingspel här!”, skriver Robin Bengtsson om sonens fynd, följt av en skratt-emoji.

Screenshot från Robin Bengtssons Instagram-story

William hittade ett "bowling-spel".

Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson visar upp stora utseendeförändringen

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsson om verkliga relationen till bonus-sonen