Robin Bengtsson och Sigrids familjelycka i nya huset

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson flyttade nyligen in i deras gemensamma villa.
Nu visar de upp nästa familjelycka.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson träffades under tv-programmet Let's dance förra året men det var inte förrän på julafton som paret bekräftade relationen genom att lägga ut en kärleksfull bild på Instagram.

Sedan dess har deras förhållande gått spikrakt framåt. Paret delar flitigt med sig om uppdateringar gällande sin relation på sociala medier och i våras kom nyheten att de har köpt sig en villa tillsammans i Vallentuna utanför Stockholm.

I P4 Extra tidigare i år berättade Robin Bengtsson hur allting hade gått till – och att de medvetet hade hållit kärleken hemlig för alla andra för att få ha det lite privat innan alla fick reda på det.

– Vi fortsatte att ses efter att Let's dance var slut. Vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av ”Let's dance”. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla.

Robin har en son som heter William från ett tidigare förhållande. Tillsammans med Williams mamma har han delad vårdnad om sonen. Detta är något som han berättat om i en intervju med tidningen Mama.

LÄS MER: Så är Måns Möllers relation till sonen Viggo – orden om diagnosen

– Det är en sorg så klart, med mycket längtan emellan. Men jag har turen att kunna lägga upp mina arbetsveckor ganska mycket själv, vilket gör att jag tar ledigt hela dagar ofta. Jag hämtar tidigast av alla på föris och lämnar senast. Jag tror att jag och Wille får mer tid än många föräldrar som har barnen på heltid och jobbar 8–17 på kontor. Det är något jag alltid är noga med, att vi får vår tid tillsammans, sa han då.

Stora familjelyckan

Det verkar som att Sigrid och Robin lever ett lyckligt familjeliv med lilla William. De är i alla fall vad de visar upp på sina sociala medier.

Sigrid har uppdaterat om att de julbakat och att de pyntat granen tillsammans med Willam.

”Som tur är får jag hjälp med att äta upp alla lussekatter som jag bakade igår.”

”Första gången vi klär granen i vårt nya hus! Så härlig känsla. Nu när det är så mörkt och grått ute så älskar jag allt som ger ljus och värme!”

Även Robin visar upp lyckan nu under jul.

”Halva 1an avklarad. Jullov!!”, skriver han till en bild på sonen.

I kommentarsfältet visar Sigrid lyckan över beskedet:

”Och så taggad på jullov”.

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens oväntade uttalande i direktsändning – efter förändrade relationen med Bianca

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks tvivel i relationen med Filip Lamprecht – efter bråken