Bianca Ingrosso talar ut om tuffa tiden – efter Phillipes ord i Musikhjälpen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Foto: Youtube/TT

Har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut? Det är det flera följare som undrar.
Efter Phillipes uttalande i Musikhjälpen blev det otydligare.
Nu berättar Bianca Ingrosso om sina känslor kring den tuffa tid som väntar.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens förhållande har svajat sedan i somras, det har influencern varit öppen med på sociala medier. Efter att paret var hemkomna från en Palma-resa visste Bianca inte längre hur det skulle gå för dem.

– Jag hoppas att vi kommer att lösa det och kommer att ta oss ur det. För helt ärligt så ser jag ju ingen annan som jag ska ha barn och gifta mig med än Phillipe. Så jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt men för att vara helt ärlig och bara realistisk så går vi igenom en tuff period, sa då Bianca i en video på Youtube.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Phillipe Cohens kryptiska uttalande i direktsända Musikhjälpen

Sedan dess har en stor förändring kunnat ses gällande Bianca och Phillipes relation. De har nämligen knappt synts till ihop på sociala medier under flera månaders tid. Phillipe som tidigare medverkade på Biancas Youtube-kanal varken syns eller nämns för tillfället. Han spelar inte heller in sina Youtube-videos i Biancas kök längre, vilket han tidigare gjort.

När Phillipe medverkade i Musikhjälpen under förra veckan delade han dessutom med sig av ett uttalande som kan tyda på trubbel i paradiset.

– Jag har en tävling där det är typ som en cookalong liksom. Man får antingen komma hem till mig eller om personen bor tillräckligt nära mig kan jag komma hem till dem. Så lagar vi lite mat tillsammans, sa Phillipe i Musikhjälpen.

Phillipe benämnde alltså sin boendesituation som att han lever ensam, detta trots att han tidigare bott ihop med Bianca. Även flera andra drag har fått följarna att reagera på om det kan vara så att det är slut mellan paret. Däremot har ingen av dem kommenterat att relationen skulle vara över.

Bianca Ingrossos nya ord om tuffa tiden

LÄS MER: Därför blev inte Bianca Ingrosso gudmor till Melinas dotter – avslöjar reaktionen

Under fredagen publicerade Bianca plötsligt en story på Instagram där hon förklarade att en tuffare tid väntar. Bianca har tidigare berättat att hon kommer att vara ensam på nyårsafton med endast sina hundar. Inte heller julen verkar nu locka henne, i uppdateringen berättar Bianca nämligen att det blir mycket tid ensam och att hon därför hellre håller sig sysselsatt med arbete.

”Påväg mot sista jobbet för denna vecka. Är jag den enda som inte riktigt gillar idén av att vara ledig i veckor? Jag älskar mitt jobb för mycket och hatar att göra ingenting. Alla mina vänner åker tillbaka till sina städer så jag är mest ensam”, skriver Bianca och fortsätter:

”Som tur är jobbar jag nästa vecka också, haha. Men ja. Julen är inte en favorit för alla helt enkelt.”

Förra året firade Bianca och Phillipe jul tillsammans hemma hos Phillipes föräldrar i Göteborg, men så låter det helt enkelt inte som att årets planer ser ut.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya ord om Oliver Ingrossos flickvän

LÄS OCKSÅ: Antonija Mandir och Oliver Hunts första bild tillsammans efter romansryktet