LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Antonija Mandir och Oliver Hunts första bild tillsammans efter romansryktet

19 dec, 2020 
Antonija Mandir och Oliver Hunt är inte blyga med att visa upp sina lyxdejter.
Nu har de även publicerat bilder på varandra på Instagram.
”Otrolig tjej”, skriver Oliver.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Det var för några månader sedan som Ex on the beach-profilen och youtubern Antonija Mandir avslöjade att hon och Jack Stengel-Dahl hade gjort slut.

Uppbrottet kom som en chock för deras fans. Antonija och Jack träffades i dokusåpan Ex on the beach 2017 och var sedan ett par fram tills oktober.

Men Antonija behövde inte vara ensam länge. Det började ryktas om att hon dejtar tv-profilen Oliver Hunt, vilket han bekräftade stämmer i ett sms till Hänt.

Ja, det har varit mycket tankar kring det. Många som frågar och spekulerar! Kul att folk är engagerade. Det stämmer att jag var på dejt igår kväll, det var en riktigt bra dejt som var lättsam. Kände att vi kunde prata om allt. Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet. Och det var inte första gången vi sågs men första gången vi gick på en riktig dejt. Och eftersom du frågar om henne kan säga att jag träffat Antonija tidigare och träffar gärna henne igen. Definitivt min typ av tjej insida och utsida.”, skrev Oliver i ett meddelande i början av december.

Annons

Visar upp lyxdejterna

Duon verkar inte hålla någon vidare låg profil med sitt dejtande – snarare tvärtom. På Instagram uppdaterar de flitigt med bilder från sina diverse lyxdejter.

Under fredagen tog Antonija med sig Oliver på en storslagen helikopterdate. Oliver fick sitta med ögonbindel hela taxiresan fram till helikoptern då det hela var en överraskning.

Under dejten valde även Antonija att avslöja duons status på Instagram.

"Vi är inte tillsammans nej. Vi trivs i varandras sällskap och bjuder varandra på feta dejter", skriver hon på en story.

Första bilden tillsammans

Nu har även båda lagt ut bilder på varandra på Instagram.

”Bjöd en fin kille på dejt idag, ni kan kalla mig Mrs. Grey”, skriver Antonija i ett inlägg.

”Blev bjuden på dejt första gången i mitt liv idag av en helt otrolig tjej. Sjukaste jag varit med om?”, skriver Oliver.

FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons