Sigrid Bernsons relation till Robin Bengtssons 6-årige son William

Sigrid och Robin

Robin Bengtsson har sedan ett tidigare förhållande sonen William.
Nu berättar Sigrid Bernson om relationen till bonussonen.

Let's dance-profilen Sigrid Bernson fann kärleken i artisten Robin Bengtsson när de dansade tillsammans i det populära dansprogrammet förra året.

På julafton i fjol gick Robin Bengtsson och Sigrid Bernson ut med att de är ett par genom att posta en bild på Instagram. Sedan dess har de flyttat in i en villa i Vallentuna, utanför Stockholm.

Paret verkar ha haft fullt upp med renoveringen av huset som har sju rum, är 140 kvadratmeter stort och har en tomt på 1 151 kvadratmeter.

Därför tackade Sigrid nej till Let's dance 2020

Sigrid Bernson berättade i mars att hon inte tänkte medverka i Let's dance 2020. I stället ville hon fokusera på parets nya hem och ge tid åt varandra.

”Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu! Vi stormtrivs redan. Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda”, skrev hon på Instagram.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.

Fullt upp med nya huset

Sedan paret gick ut offentligt med att de är tillsammans har Sigrid även postat flertal bilder med bonussonen William, 6, och det står inget tvivel om att duon kommer bra överens.

I somras delade Sigrid med sig av ett helt bildspel på sig och William där hon förklarade sin stora lycka över att få vara en del av William liv.

”Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma ställen som jag gjorde som barn. Finaste Wille!”, skrev Sigrid då på Instagram.

Robin och Sigrids barnplaner

Robin har tidigare pratat med Hänt hur det ser ut gällande tillökning i familjen.

– Inte i dagsläget men vi får väl se i framtiden, sa Robin till Hänt.

På frågan om han skulle vilja ha fler barn svarade han dock att det inte är omöjligt alls.

– Det kan jag absolut tänka mig att ha. Jag älskar barn.

Nya orden om bonussonen William

Nu har Sigrid lagt ut en ny bild med bonussonen William. På bilden står de nära och leende med varandra. Sigrid skriver:

”Tänk att den här lilla killen dansade in i mitt liv och tog mitt hjärta med storm, skriver hon och hashtaggar: ”bonusmamma”.

Robin har kommenterat bilden med ett hjärta, varpå Sigrid svarar i en kommentar:

”Mina killar”.

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons oväntade markering mot Robin Bengtsson

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram