Robin Bengtsson visar upp stora utseendeförändringen

Robin Bengtsson

Foto: Instagram/TT

Robin Bengtsson har genomgått en stor utseendeförändring.
Nu visar han upp sin nya look – något som får följarna att häpna.

Robin Bengtsson, 30, började sin karriär i musiktävlingen Idol 2008. Han landade då på en tredje plats och sedan dess har just musiken varit hans stora fokus. År 2017 blev Robin känd för hela svenska folket – detta efter att han kammat hem Melodifestivalen med I Can't Go On.

Familjelyckan med Sigrid Bernson

När Robin inte står på scenen spenderar han främst tid med kärleken Sigrid Bernson, 31, som han träffade då han medverkade i Let's dance 2019. Kärleken har fullkomligt sprudlat sedan dess och i våras köpte sig paret en villa i Vallentuna. Sedan dess har just bostaden varit det stora fokuset i Robin och Sigrids liv.

På deras sociala medier har följarna fått hänga med när de tillsammans renoverat hemmet och även fått se resultatet. När Hänt pratade med Robin i somras var han väldigt nöjd över parets beslut att köpa hus – även om det inneburit en hel del jobb.

– Jag tycker att det är kul att ha något att pilla med så jag har verkligen längtat efter att bo i hus. Jag har bott i hus hela min uppväxt och har aldrig riktigt trivts i lägenhet. Och Sigrid kände likadant så vi trivs hur bra som helst, sa Robin då.

LÄS MER: Sigrid Bernson har blivit moster – visar upp systerdottern Ada

Varken Robin eller Sigrid har på senaste inte synts allt för mycket i offentligheten. Istället tillbringar de mycket av sin tid hemma och gärna med Robins son William, 7. Sigrid och bonussonen har visat sig komma bra överens. Nyligen delade Sigrid med sig av sin stora glädje över att fått ta sig ann rollen som bonusmamma.

”Tänk att den här lilla killen dansade in i mitt liv och tog mitt hjärta med storm, skrev Sigrid till en bild på sig och William.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robin Bengtssons plötsliga utseendeförändring

Även Robin delar ofta med sig av uppdateringar gällande sonen. Men nu senast har han publicerat en selfie, vilket inte hör till vanligheten. På den nya bilden syns Robin dessutom har gjort en stor utseendeförändring som fått följarna att reagera. Robin har nämligen rakat av sig skägget, vilket fått både honom och följarna att anse att han ser flera år yngre ut.

”Tappade några år”, skriver Robin till bilden.

Även följarna håller med om att Robins beslut får honom att se yngre ut.

”Påminner lite om bebis-filtret på Snapchat”, skriver en följare.

”Definitivt 10 år yngre”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandström och Lotta Engberg flyttar ihop

LÄS OCKSÅ: Patrick Ekwalls glädje med frun Hannah Ekwall – efter cancerbeskedet