TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

PT-Fias tuffa bakslag – efter kärlekslyckan med Tareq Taylor

21 jan, 2022 
Sofia ”PT-Fia” Ståhl & Tareq Taylor
Sofia ”PT-Fia” Ståhl har lämnat ett intensivt 2021 bakom sig.
I december förra året pekades hon bland annat ut som matprofilen Tareq Taylors nya kärlek.
Men nu öppnar hon upp sig om det tunga känslolivet.
Annons
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julaftonBrand logo
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33, är ett känt namn för många. Som programledare, författare, personlig tränare, bloggare och hälsoinspiratör ger hon svenska folket smarta tips inom träning och hälsa via alla hennes sociala kanaler.

Vissa känner kanske igen henne från SVT:s Morgonstudion där hon varit en regelbunden gäst. Andra kanske lyssnar på hennes podcast Ofiltrerat.

Men på den senaste tiden har Sofia Ståhl pekats ut med ett nytt epitet, nämligen som folkkära tv- och matprofilen Tareq Taylors, 52, flickvän.

Sofia ”PT-Fia” Ståhl pekades ut som Tareq Taylors nya kärlek

Det var under december månad förra året som flera källor pekade ut Sofia som Tareqs nya kärlek. Flera uppgifter som mottagits av Hänt menar på att den nio år yngre träningsprofilen har vunnit Tareqs hjärta.

Annons

Sofia och Tareq har, förutom sitt gemensamma intresse för hälsa och välgörande mat, faktiskt något mer som sammanför dem. Under 2019 medverkade de nämligen båda som programledare för SVT:s matprogram Lyckomaten, där programidén syftade till att inspirera med hälsosam mat.

PT-Fias tuffa bakslag efter kärlekslyckan: ”Ledsna känslor”

Sofia har tidigare varit gift med en man som heter Kim Ståhl. De gifte sig när Sofia var 28, ett år efter att de hade börjat dejta, men gick skilda vägar år 2019. Tillsammans har de dottern Edith som fyller 5 år i år.

Sofia har uttalat sig väldigt kryptiskt om kärlekslivet på både bloggen och i podden. Hon har sagt att år 2021 innehöll mycket kärlek och att hon dessutom har utmanat sig själv känslomässigt.

Men hur ligger det till med kärlekslivet och känslorna för Sofia nu då? Mja, kärleken har vi faktiskt ingen koll på, men vi har en desto djupare inblick i hennes privata känsloliv.

Annons

bloggen delar hon idag med sig av en text där hon beskriver något som många kan relatera till, nämligen en riktigt intensiv och smärtsam PMS.

Herrejävlar vad ägglossnings-PMSen tog mig den här månaden. Kände något i magen igår och tänkte att nu är det nog ägglossning på g, tittade i appen som bekräftade. På kvällen drog mörka moln in i känslolivet och trots långa kramar fortsatte det nu under morgonen”, skriver hon och fortsätter:

Känner mig dränerad på energi, yrslig och är nerdragen i ledsna känslor som saknar grund.

Vi hoppas att de mörka molnen snart drar förbi så att Sofia kan börja njuta av livets goda snart igen!

FOTO: Janne Danielsson JAD, ptfia.femina.se

Annons