ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför slutar Niclas Wahlgren på NRJ: ”Kan inte stå för innehållet”

21 jan, 2022 
Lovisa Ström
Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har bestämt sig för att sluta på NRJ.
Nu bryter han tystnaden om beslutet.
”Kan inte stå för innehållet längre”, skriver han.
Annons
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär

Niclas Wahlgren, 56, har synts till i tv-rutan en hel del genom åren. Numera händer det ganska sällan, förutom när han då och då dyker upp i ett avsnitt av familjens realityserie Wahlgrens värld. Istället har han valt att fokusera på radio.

Det var i januari förra året som det avslöjades att Niclas skulle bli en del av det populära programmet NRJ Morgon. Och glädjen var total både hos honom och lyssnarna.

– Det är både en ära och en utmaning att få leda morgonshowen på Sveriges bästa radiokanal. Jag är superpeppad!, sa han i ett pressmeddelande i samband med att nyheten offentliggjordes.

Men mycket har hänt sedan dess och idag meddelar profilen att han valt att säga upp sig från kanalen.

Därför slutar Niclas Wahlgren på NRJ – bryter tystnaden om beslutet

Det är i ett inlägg på Instagram som den folkkära profilen berättar om beslutet.

”Det är många som undrar varför jag inte längre hörs på NRJ och sanningen är att jag slutat. Jag älskar radio som ni vet, men radio ska vara underhållande, roligt och överraskande enligt mig. Där har den nya ledningen och jag olika åsikter som gör att jag inte kan stå för innehållet längre. Jag värker just nu ut 3 månaders uppsägningstid och kan därför inte säga så mycket mer för tillfället. Jag står till deras förfogande fram till den 11 april, men om jag kommer sända eller inte fram till dess ligger inte i mina händer”, skriver han innan han avslutar:

Annons

”Hur som helst så känns det arbetsmässigt som att en kul, härlig och mer spännande tid börjar vakna till liv i alla fall! Kram till er alla så länge.”

I ett meddelande till Hänt berättar han vidare hur han ser på framtiden.

”Jag kan inte säga så mycket mer eftersom jag sitter i ett kontrakt till 11 april, men det jag skriver på Instagram stämmer i alla fall. Om det blir radio /tv framöver får vi se. Att jobba som PT gör jag ju hela tiden ändå och det kommer jag fortsätta med såklart”, skriver han.

Följarnas sorg efter beskedet

Och i kommentarsfältet är det många som är ledsna över nyheten.

”Du var ju hela grejen med deras radio nu byter jag kanal”, skriver bland annat en person.

”Så tråkigt. Det kommer bli deras förlust, även om jag kommer att sakna dig i radion. Lycka till i nästa steg i livet vad du än tar för dig”, skriver en annan.

”Trist att inte få höra din röst på radion! Önskar dig lycka till med allt du tar för dig”, skriver en tredje.

Annons