LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bondeparets första bild på familjen efter dotterns Mollys födelse

21 jan, 2022 
Bondeparet
Caroline Kejbert och Joacim Rickling visar för första gången en familjebild med nyfödda dottern Molly.
Nu reagerar följarna på bilden.
”Så vacker”, skriver en person en kommentar.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i tv, närmre bestämt i Bonde söker fru 2017. Paret fick sedan en egen uppföljningsserie med namn Bondeparet. I avsnitten fick tittarna lära känna paret på en ny nivå med både renovering och graviditet.

I början av januari 2019 välkomnade paret nämligen sin första dotter, Wilda, idag 3 år. Nästan prick 3 år senare, 2022, kom lillasyster Molly. Nu visar de upp en första bild på hela familjen – se här!

Caroline Kejbert om förlossningen med Molly: ”Tufft”

Både Caroline och Joacim publicerade varsin bild efter förlossningen med lillasyster Molly. Faktum är att lillasystern valde att titta ut bara en dag innan storasyster Wildas födelsedag.

Kejbert beskrev förlossningen som tuff men att det i slutändan såklart var värt det.

Annons

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer.”, skriver Caroline.

”Vi mår jättebra, tack! Kändes väldigt skönt att komma hem och landa hemma för att imorse vakna upp till Wildas födelsedag. Caroline var en riktig kämpa på förlossningen och jag är så stolt över henne!”, skrev Joacim i ett meddelande till Hänt.

Första familjebilden på bondeparet – följarnas stora glädje

Ett par dagar efter förlossningen valde bondeparet att publicera en första gemensam bild tillsammans – något som fick följarna att bli riktigt glada.

Annons

På bilden syns de nyblivna föräldrarna Caroline och Joacim med lilla Molly och storasyster Wilda. Familjen passade även på att tacka för alla gratulationer.

Den första bilden på hela familjen. Stort tack för alla gratulationer via samtal, meddelanden och kommentarer. Ni är fantastiska!”, skriver de intill den första familjebilden.

Det råder inte någon tvekan om att bondeparets följare är glada över bilden, flera sänder sina varmaste lycko-önskningar och uttrycker att familjen är så fina tillsammans.

Så vacker bild på er”, skriver en följare i en kommentar.

Det där myset är något speciellt! Mys o njut”, hälsar en annan.

Ni är en fröjd för ögat så underbara”, skriver en trejde.

Nu är familjen komplett få se om det kommer en prins sedan”, hälsar en fjärde person.

FOTO: TV4

Annons