Bachelor-Simon om relationen till Julia Franzén: ”Jag älskar henne”

Bachelor-Simon Lindström, Bachelorette-Julia Franzén
Exklusivt

Bachelor-Simon Lindström och Bachelorette-Julia Franzén är två profiler som utmärkte svensk kärleksreality-tv år 2021.
Men hur är deras relation till varandra? Nu avslöjar Simon.
– Jag tycker att Julia är fantastisk tjej, vi har skitkul ihop, säger han i en intervju med Hänt.
0:40

Efter reklamen: Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

(0:40)

Bachelor är en av Sveriges mest populära realityserier och säsongen 2021 fullkomligt exploderade när två ungkarlar sökte kärleken.

Simon Lindström, 30, och Sebastian Martinsson, 29, tog Sverige (och ett antal trånande kvinnor) med storm. Sebastian hittade kärleken i Ida Nordfors, 25, men Simons kärleksresa var däremot inte riktigt lika spikrak.

När sista programmet hade sänts på tv berättade han nämligen att det inte höll mellan honom och Elvira Svensson, 23, som fått den sista rosen.

Så hur har det gått med kärleken för Simon sedan kamerorna slocknade? Och hur är hans relation till Sveriges första Bachelorette på tio år Julia Franzén, 31?

Därför höll Camilla Hamid sin andra graviditet hemlig

Simon Lindströms från Bachelor 2021 och Julia Franzén från Bachelorette 2021 – hur gick det?

Simon hittade ju inte kärleken i tv-programmet Bachelor 2021, en erfarenhet som han delar med Bachelorettes Julia Franzén.

Julia sökte ju, likt Simon, också kärleken när hon medverkade i Bachelorette 2021. Det blev en omtumlande säsong minst sagt som slutade med att Julia inte startade upp något med någon av de kärlekskranka killarna hon dejtade.

Hänt pratade med Simon i veckan för att ta tempen på kärlekslivet just nu, alltså efter all dramatik. Så här sade han då:

– Det har varit mycket nyfikenhet kring mig och Julia. Vi har ju varit med i liknande program, så vi blir ju bjudna till samma typer av event och syns ofta på samma platser.

Vi håller med! Visst finns det ett kittlande mått nyfikenhet kring den här parkonstellationen? Men vad är egentligen sanningen bakom spekulationerna och röda mattan-bilderna tillsammans? Det har vi tagit reda på.

Julia Franzén och Simon Lindström tillsammans på röda mattan inför Svenska hjältar-galan 2021. Simon håller handen runt Julias midja.

Julia Franzén och Simon Lindström tillsammans på röda mattan inför Svenska hjältar-galan 2021. Simon håller handen runt Julias midja.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Bachelor-Simon om relationen till Julia Franzén – egna orden om tv-profilen

Vi frågar Bachelor-profilen om relationen till Julia. Här är hans egna ord om relationen:

– Jag tycker att Julia är fantastisk tjej, vi har skitkul ihop. Vi har blivit kompisar genom det, att känna att här är någon som verkligen förstår en, säger han.

Han berättar att de fann varandra efter programmen och att det var lätt att hitta gemensamma nämnare eftersom de båda medverkat i liknande produktioner.

– Jag tycker hon är grym och jag älskar henne som person, säger han och uttrycker sina starka känslor för vännen.

Tildes sjukdomskamp – bryter tystnaden om försvinnandet

Vi fortsätter att prata om hur det var att synas i ett dejtingprogram på bästa sändningstid framför hela svenska folket.

– Min erfarenhet har varit väldigt positivt, men ibland är ju ord tagna ur sitt sammanhang och tusentals tittare ska tycka till om det. Det är klart det slår. Jag kom tacksamt undan, men Julia har ju haft det supertufft, på ett helt annat plan, säger Simon som refererar till det näthat Julia fick utstå efter all dramatik i efterdyningarna av Bachelorette.

Vi tackar Simon för de ärliga och fina orden om vännen Julia Franzén och önskar honom all lycka till med dejtandet!

LÄS OCKSÅ: Zlatan Ibrahimovic bryter ihop efter sonens hjärtskärande ord: ”Kniv i hjärtat”

LÄS OCKSÅ: Tittarnas frågor om Jenny Alversjös relation med kocken Erik Videgård: ”Varför?”

FOTO:

SENASTE NYTT!