Hade Julia Franzén sex i Bachelorette? Avslöjandet om Felix och Jesper

Julia Franzén kysser Felix Almsved.

Årets Bachelorette Julia Franzén har tidigare varit väldigt hemlighetsfull kring de intima detaljerna under inspelningen.
Inför sista rosen gick Julia på drömdejt med killarna som var kvar; Felix Almsved och Jesper Guldbranden.
Nu bryter hon tystnaden och berättar om sexet i tv-programmet.

Julia Franzén, 31, har många strängar på sin lyra. Hon jobbar som personlig tränare, har medverkat i överlevnadsprogrammet Robinson 2020 och nu senast varit aktuell i tv-rutan som Sveriges första Bachelorette på tio år.

I programmet fick vi följa Julias jakt på kärleken. Hela 18 killar var med och tävlade om profilens hjärta. De som var kvar i tävlingen innan den sista rosceremonin var Felix Almsved, 29, och Jesper Guldbrandsen, 33.

Innan den sista rosen skulle delas ut fick båda killarna gå på drömdejt med Julia. Nu bryter Julia tystnaden och berättar vad som faktiskt hände på de båda drömdejterna...

Därför tar Pernilla avstånd från Christian – vill inte sova ihop

Julia Franzén och Jesper – fick den sista rosen i Bachelorette

Vid det här laget vet alla som följt programmet att Julia ger sista rosen till Jesper.

– Ett liv med Jesper vet jag skulle vara väldigt, väldigt tryggt och fint. Han är precis den där trygga stöttepelaren som jag vill ha genom livet, en livspartner, säger Julia Franzén om Jesper i sista programmet.

Men kärlekslyckan med Jesper varade inte så länge. I en specialprogrammet Killarna avslöjar allt berättar Julia att känslorna svalnade när kamerorna slocknade.

Här friar Jesper Guldbrandsen till Julia Franzén efter att han blivit tilldelad den sista rosen. Julia svarar ja till Jespers frieri.

Här friar Jesper Guldbrandsen till Julia Franzén efter att han blivit tilldelad den sista rosen. Julia svarar ja till Jespers frieri.

FOTO: TV4 och C More

Julia Franzén och Felix Almsved – började dejta efter Bachelorette

Men dramat tar inte slut där. I säsongsavslutningen av Bachelorette 2021 avslöjar Julia nämligen att hon börjat dejta Felix – som kom på andra plats i programmet.

I en intervju med Hänt berättar programledaren Malin Stenbäck, 34, att Jesper hade på känn att Julia träffade någon av de andra killarna, redan innan specialavsnittet spelades in.

Men Jesper kan ju trösta sig med att Felix och Julias relation har inte heller varit någon dans på rosor. Meningarna går isär efter dejtingavslöjandet, vilket resulterat i ett offentligt bråk och ett triangeldrama med en tidigare Bachelor-deltagare.

Här avslöjar Julia nyheten som chockar alla – att hon dejtar Felix Almsved.

Här avslöjar Julia nyheten som chockar alla – att hon dejtar Felix Almsved.

FOTO: TV4 och C More
Exklusivt
Carola om hemliga mannen – nya steget i relationen

Här berättar Julia Franzén om sexet i Bachelorette 2021

Men låt oss spola tillbaka bandet lite. Vad hände egentligen under inspelningen innan den sista rosen skulle delas ut?

I en intervju med tidigare Paradise hotel-profilen Smail Alihodzics, 31, bryter Julia tystnaden och berättar om vad som hände på de sista dejterna med killarna. De så kallade drömdejterna.

– Låg du där? frågar Smail.

– Jo, jag låg. Jag låg på slutet, det var ett sex veckors långt förspel, avslöjar Julia för första gången.

Hon har tidigare varit väldigt hemlighetsfull med vad som faktiskt hände på dejterna. Men hon berättade, i en intervju med Nyheter24, att hennes plan innan programmet var att ligga med båda drömdejterna för att ”man måste ju testa”.

LÄS OCKSÅ: Gustaf Skarsgård oväntade möte med Julia Franzén

LÄS OCKSÅ: Steffos känga till Bachelorette-Julia Franzén – orden i Nyhetsmorgon

FOTO: TV4 och C More

SENASTE NYTT!