ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Malin Stenbäck om Julia Franzéns vändning i Bachelorette-studion

18 dec, 2021 
Malin Stenbäck med Julia och Jesper
Julia Franzén gjorde en helvändning i sista avsnittet av Bachelorette. Nu berättar programledaren Malin Stenbäck för Hänt om killarnas chock över att hon dejtar Felix – som egentligen fick nobben på sista rosen.
– Det var mycket känslor när Julia avslöjade att hon träffade Felix, säger Malin till Hänt.
Annons
Julia Franzéns första ord om killarna i Bachelorette 2021Brand logo
Julia Franzéns första ord om killarna i Bachelorette 2021

Första säsongen av Bachelorette i Sverige är över för denna gången. I flera veckor har vi fått ta del av huvudpersonen Julia Franzéns dejtande. I slutet stod det mellan Jesper Guldbrandsen, 33, och Felix Almsved, 29, och det var Jesper som fick den sista rosen.

Men i finalavsnittet avslöjade Jesper och Julia att de inte är tillsammans, något som programledaren Malin Stenbäck uttryckte var tråkigt. En anledning till att det inte funkade var för att de inte sågs när de kom hem.

Men sedan kom chockvändningen! Julia berättade plötsligt att hon dejtar Felix, som fick nobben på sista rosen. Nu berättar programledaren Malin Stenbäck om chocken och hur resterande av killarna tog beskedet under inspelningen.

Malin Stenbäck om killarnas reaktion: ”Mycket känslor”

Malin berättar för Hänt att det blev mycket känslor när Julia avslöjade att hon och Felix dejtar.

– Det var mycket känslor när Julia avslöjade att hon träffade Felix. Jag hade fått lite hintar innan så jag visst vad som var på gång, säger Malin och fortsätter:

Annons

– Men jag hade inte hört något om hur det hade gått till så jag var minst lika nyfiken som alla andra på att få höra hur det blev så.

– Killarna blev överraskade! Men känslan var aldrig att de blev arga eller sura. Mer överraskade och förvånade kanske.

Julia och Felix
Felix och Julia berättade inför alla killarna att de dejtar.

Jesper Guldbrandsens chock – trodde hon dejtade Marcus

Efter att Malin och killarna var färdiga med inspelningen pratade hon med Jesper om hur allting kändes. I avsnittet gick det att se att han blev tagen.

– Efter vi var klara med inspelningen så pratade jag med Jesper som ändå kändes samlad. Han hade lite på känn att att hon kanske träffade någon annan, men han trodde det var Marcus, säger Malin och tillägger:

– Det sa flera av killarna efter inspelningen, att de trodde att hon dejtade Marcus. Men så var det ju inte!

Annons

Efter kamerorna slocknade: ”Glad stämning i studion”

Malin konstaterar att det annars var en bra stämning i studion, ingen blev upprörd och det uppstod inte heller något bråk.

– Men i det stora hela var det en glad stämning i studion när kamerorna sedan slocknade, många gratulerade Julia och Felix och kändes glada för deras skull, säger hon och fortsätter:

– Det var ingen som rasade och lämnade studion arg.

FOTO: TV4

Annons