ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Gustaf Skarsgård oväntade möte med Julia Franzén

20 dec, 2021 
JULIA FRANZÉN, GUSTAF SKARSGÅRD
Bachelorette 2021 blev ett program som uppskattades av många – även utav världskända skådisen Gustaf Skarsgård.
Nu berättar han om sitt exklusiva möte med Julia Franzén – som kanske inte riktigt blev som han tänkte sig.
Annons
Julia Franzéns första ord om killarna i Bachelorette 2021
Julia Franzéns första ord om killarna i Bachelorette 2021

Årets säsong av Bachelorette har nått sitt slut och Julia Franzén, 31, hade killarna Jesper Guldbrandsen, 34, och Felix Almsved, 29, kvar till slutet. Det blev Jesper som fick hennes allra sista ros.

Men väl hemma i Sverige, efter inspelningarna, svalnade känslorna för Jesper och paret sågs inte på flera veckor. Julia började förstå att hon hade starka känslor för Felix och de tog då upp kontakten.

I programmet fick tittarna följa Julia i hennes dejtande och det blev rena rama tittarsuccén. Även världskända Gustaf Skarsgård, 41, följde serien flitigt.

– Min säsong hade dubbelt så många tittare än väntat och därför blir det en ny säsong nästa år, har Julia förklarat på Instagram.

Därför var Julia Franzén i SVT-huset

Att Gustaf och hans flickvän Caroline Sjöström följde programmet är något som blev tydligt när han sprang på Julia i SVT-huset. Julia hade då gästat SVT:s Morgonstudion för att prata om näthat.

Annons

Efter Bachelorette har Julia nämligen inte haft det helt lätt. Hon och Felix hade bestämt att de skulle göra gemensamma intervjuer där de skulle berätta att de dejtar. Men efter det gjorde Felix egna intervjuer där det lät lite annorlunda.

– Det är lite starkt att säga att vi dejtar. Vi har hörts och det har varit lite av- och på. Jag ser mig själv som singel, sa Felix i en live-intervju med Hänt.

Efter Felix uttalanden fick Julia ta emot näthat från följare som anklagade henne för att vara ute efter en PR-kupp. Julia har därefter gått ut i sina sociala medier och förklarat hennes sida av situationen. Detta var även anledningen till att hon var på plats i SVT-huset, för att prata om näthatet hon fått.

Gustaf Skarsgårds möte med Julia Franzén

SVT-huset är, kanske inte helt oväntat, en rätt kändistät plats och efter Julias medverkan i Morgonstudion sprang hon in i Gustaf Skarsgård som ville ta en selfie med henne. Det visade sig då att han är ett stort fan och har följt hela säsongen av Bachelorette.

Annons

– Vi har liksom följt Bachelorette under hösten och det har varit otroligt spännande, då sitter hon (Julia, reds anm) plötsligt där och hon hade ingen aning om vem jag var, säger Gustaf till Hänt.

När Gustaf såg Julia i SVT-huset ska han ha frågat om han fick ta en selfie med henne. Julia ställde så gärna upp och i en story på Instagram berättar Julia att hon inte riktigt kunde placera vem han var.

– Vem hittade jag här? Ett Bachelorette-fan, jag vet inte vem du är men ett Bachelorette-fan, nej jag skoja, säger Julia i klippet.

– Jag hoppas på dig Julia, att du ska hitta kärleken, säger Gustaf till Julia i videon.

När Hänt träffar Gustaf senare samma dag, närmare bestämt på premiären av Utvandrarna, filmen som Gustaf spelar ena huvudrollen i, berättar han mer om mötet med Julia.

– Hon hade ingen aning om vem jag var, men jag visste ju vem hon var, mycket väl. Så det var en fröjd att råkas.

Hur kändes det att vara hennes fan?

Annons

– Det kändes helt naturligt. Jag har liksom inga som helst förväntningar på att folk ska vara mina fan, eller veta vem jag är. Så att, det är ju nästan lite uppfriskande, förklarar Gustaf för Hänt.

FOTO: Iris Edenger/TT/TV4

Annons